divendres, 21 d’octubre del 2011

Una altra trobada d'exalumnes, el proper 11 de novembre

Les exalumnes dels anys 1954-1955-1956 convoquen una nova edició del seu sopar anual que, com altres trobades de la Mercè, se celebra aquest proper mes de novembre. Però enguany aquest col·lectiu ha volgut obrir la seva reunió a altres promocions. Tothom que vulgui anar-hi serà benvingut.

El sopar se celebrarà el proper 11 de novembre, a partir de dos quarts de 10 de la nit. El lloc és el Restaurant Pizzeria Gènova, que està situat al carrer Joan Lamote de Grignon, just darrera del Col·legi de les Teresianes (és un local nou que obre els propers dies). El preu del menú és de 30 euros.

Per apuntar-vos, podeu passar per la botiga Crios (Avinguda de la Generalitat 33) i preguntar per la Tere. També podeu trucar a l'exalumna Pili Jorge (661 903 809).

Recordeu que aquest proper 30 d'octubre se celebra la quarta trobada anual de la generació de les caragoles. Serà al Coll de l'Alba (cliqueu aquí per més informació). Aquesta setmana s'acaba el termini per inscriure-s'hi. I el 5 de novembre hi haurà una trobada intergenaracional al restaurant La Gela, de Jesús: és una trobada que acostuma a aplegar exalumnes nascuts aproximadament entre el 1966 i el 1970, tot i que està oberta a tothom (més informació, cliqueu aquí).