dilluns, 1 de novembre del 2010

Trobada de la generació de les caragoles (30-10-2010)


Aquest 30 d'octubre de 2010 hem pogut gaudir d'una molt bona estona, compartint la trobada que han celebrat la generació de les caragoles. Són un grup relativament petit, però molt cohesionat. Ja era la tercera trobada que organitzaven, desprès de la gran trobada d'antics alumnes de la Mercè del 7 de juny de 2008. L'escenari escollit ha estat el convent de la Puríssima, al carrer Montcada de Tortosa.

La trobada ha començat amb una missa, oficiada per Josep Blasco Curto, alumne de la generació de les caragoles. Mossèn Blasco és rector de les parròquies de Flix, Riba-roja d'Ebre, La Palma d'Ebre i la Bisbal del Priorat. I la sorpresa per als que no estàvem al cas ha estat que el dinar que ha vingut a continuació s'ha fet al mateix convent. Resulta que hi ha habilitada una sala que pot llogar-se per acollir reunions o celebracions diverses. Una sala molt adient, si ens permeteu l'opinió, i en un entorn que podríem qualificar d'incomparable sense incórrer en el tòpic.

També hem tingut la companyia de tres antics professors: Joan Redó Brunet, Joana Querol Beltrán i Eva Morelló Culubret. Els que hem tingut com a mestre a "don" Joan Redó no ens ha estranyat gens ni mica que acabés dirigint la interpretació d'una cançó. I en francès, per més senyes, ja que "don" Joan era mestre tant de música com de francès (a més de ser-ho de "medicina general", perquè ens entenguem).

Hi ha hagut abraçades i llàgrimes, molta alegria, cançons (l'"amenaça" de penjar els vídeos serà complida properament) i una gran germanor. Ha estat un dia que ha valgut molt la pena. I ja veieu, tot ho ha fet el sentiment de pertinença a quelcom que arrenca de la nostra escola.

Aquí trobareu un àlbum amb més fotos d'aquesta jornada.