dissabte, 30 de novembre del 2013

Trobada 2013 de les antigues alumnes dels anys 1954, 1955 i 1956


Els antics alumnes i antigues alumnes de la Mercè de Tortosa acostumem a celebrar una "minitemporada" de sopars i trobades el mes de novembre de cada any. Algunes van arrencar l'any 2008, arran de la gran alegria i gran festassa que a significar la gran trobada d'exalumnes (més de 700 persones) d'aquell gloriós mes de juny. Però altres venien de molt abans. Com la que s'ha celebrat aquet 29 de novembre de 2013.

Una trobada que celebren les antigues alumnes dels anys 1954, 1955 i 1956,  i que convoquen ininterropudament des del 1995, quan van fer quaranta anys. No han parat des de llavors, en un model de fidelitat, absolutament encominable, no tan sols als recors d'infantesa i a l'amistat, sinó també a una escola que tant ens va donar.

Ja fa uns anys que les seguim. El que tenen les coses: a la pràctica totalitat només les veiem un cop l'any, aquest dia, i durant la breu estona que fem el reportatge fotogràfic. Però quan els fem aquesta breu visita, sempre ens sentim molt ben acollits. I no és perquè a la gent li agradi veure's fotografiada, que és igual, sinó perquè, malgrat fins i tot la diferència d'edat, compartim quelcom molt preuat. Ja sabeu (i fa dies que no ho dèiem): l'orgull de ser de la Mercè.

Aquest, a més, és un sopar molt emocionant. No tant per la seva llarga continuïtat, sinó pel record, que mai no hi falta, per les companyes que ja no hi són. Els anys comencen a passar i ja en falten algunes...

En tres entrades que vindran en els propers dies penjarem unes quantes fotos. Ho fem així perquè les imatges podran descarregar-se en alta resolució si algú les vol guardar o imprimir en paper. Per qui les vulgui veure avui mateix, sense que importi tant la resolució, podeu visitar l'àlbum que hem penjat a Facebook, tot clicant aquí.