dimarts, 8 de novembre del 2011

800 entrades

L'entrada anterior, la de la trobada d'exalumnes del passat 5 de novembre, era la número 800 que es publica en aquest bloc. El número no és ni tan sols rodó, (500, 1.000...) i tampoc té una significació especial. Però mira, si més no té el valor de la curiositat.

Les èpoques en que el bloc treia fum han quedat enrera. Però aquest racó d'internet també ha aconseguit resituar-se en el seu pes ideal. Una cosa pausada, però no exempta de continguts interessants i que valen la pena. A un servidor li agrada molt, en particular, que no s'hagi exhaurit la font de fotos antigues. Hem publicat autèntiques joies, que retraten no tan sols una època escolar, sinó la mateixa història d'una ciutat i d'un temps.

Bé, no cal fer-ho més llarg. Només constatar (feia dies que no m'hi fixava) que el comptador de visites marca ara mateix més de 378.000 visites. No està mal, no. Algun dia d'aquests, si estic inspirat, escriuré alguna cosa sobre la teoria de la llarga cua (The Long Tail), que espero que ajudi a explicar l'evolució que ha tingut aquest bloc i la seva llarga permanència a la blocosfera, sense deixar de donar guerra en cap moment.