diumenge, 12 d’octubre del 2014

CRIDA A LA TROBADA ANUAL DELS DE FINALS DELS SEIXANTA: NOVEMBRE JA ÉS AQUÍ!!!

Hola, amics i excompanys d'aula. Bé, pronte estarem al mes de novembre, i per a no perdre la bona costum instaurada al 2008 (com passa el temps, veritat?) de nou organitzarem lo sopar anual de la colla de finals dels seixanta. Lo nucli més gran de gent hem estat los del '69 fins ara, però sempre en bona harmonia amb amics del 68, 67 i fins i tot 66.

Est any repetirem, per a variar, i us fem una crida a posar-vos en contacte entre vatros per a fer-mos saber de quanta gent parlem, pel tema del restaurant, menú i demés. Així, ja que avui tirem més de Facebook y WhatsApp que del nostre venerable blog, podem mirar de fer córrer la veu i juntar una bona collada. Lo meu telèfon, pel tema WhatsApp i demés és lo 664 095 737, i com sempre ( i sense demanar-li permís, quina cara la meua!) també teniu a Justina, 650 94 17 51.

I lo principal. La data. Hem mirat d'avançar una mica respecte l'any passat, quan vam tindre alguna baixa per estar molt damunt de desembre i tindre sopars d'empresa i demés. Per tant, hem pensat en lo 15 DE NOVEMBRE i per supost, a Tortosa. Així que reserveu esta nit de dissabte i feu córrer la veu. Com que està to mu malo, procurarem no anar de menús senyorials que facen mal a la butxaca, la companyia ja farà inmillorable un menú "apanyadet" de preu.

Al grup de Facebook de La Mercé també hi ha entrada publicada. De nou, i sent pesat, per favor, passeu la veu. En breu donarem hora i restaurant. Vos esperem, i com diu Rosendo, se os quiere!