dimecres, 11 de juny del 2008

Fin de fiesta en el pub de Genaro!


Aquí están en el "Pub de Genaro" , Luisito Fernández, el hermano de la "clon" (Dulce) y su señora esposa, recordando viejos tiempos bailando "El jardín prohibido" de Sandro Giaccove.
Al fondo, Ximo Solé (él ha enviado la foto).

Fotos més serioses de la Trobada del dia 7 de juny.







Aquestes fotos les ha enviat Cinta Chavarria. Són dels actes que es van celebrar al Col·legi La Mercè, el matí del dia 7.



Crec que no s'ha publicat encara cap fotografia d'aquests actes.






Gràcies Cinta!!!






I .... el pastís d'Aniversari!!!!




FELICITATS!!!!!!







NO SON BESSONES SON TRILLICES


QUE no us enganye ningú.No és que la Dulce tingue una bessona;és que en son tres i natros sense enterarmos.
Busqueu alguna diferència,perquè l'ha d'haver.
Dulce!!!!!!!!!!!!!!Para de pintar i entra al bloc

EXCEL·LENT

Avui al portal XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) ens han referenciat a l'apartat web de centres. És el portal que tots els centres docents de Catalunya, obren diàriament..
Només cal veure juntament amb quina escola, que també ha fet anys, sortim.
Les paraules d'agraïment que estic reben aquests dies, són múltiples, i vosaltres sou partícipes.
Continuarem amb aquesta il·lusió.

AGRAÏMENTS PER LA TROBADA DEL 7 DE JUNY

Com a Presidenta de la Plataforma d’Exalumnes de La Mercè vull donar-vos les gràcies a tots els EXALUMNES que vàreu participar en la trobada de dissabte dia 7 de juny.

Com a portaveu de la part social de l’organització del 160è aniversari del Col·legi vull agraïr públicament la gestió de la direcció del Centre per la seva implicació.

També he de donar les gràcies pel suport rebut als organismes: Ajuntament de Tortosa, Consell Comarcal del Baix Ebre, Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, Delegació d’Ensenyament TE, Delegació de Cultura TE i Diputació de Tarragona. També una abraçada per l’esforç fet per l’AMPA del col·le.

L’èxit de la trobada ha estat, en part, l’èxit dels seus patrocinadors. Gràcies per totes les donacions i regals que ens vàreu facilitar per sortejar entre el públic assistent. Amb més de 60 obsequis la festa va ser més gran. Moltes gràcies empreses de les TE i de Castelló.

No voldria oblidar-me de les paraules tant sentides i emotives que ens va dedicar el Sr. Paco Climent, l’exalumne més gran i, al que, merescudament, li vam retre homenatge.

També vull destacar l’escrit enviat per l’exalumne Sr. Subirats Piñana que, encara que no va ser allí en presència sí que hi era en esperit. Les seves paraules les trobem al blog http://exalumnes-lamerce-tortosa.blogspot.com/

Va ser un dia de sentiments reviscuts, de moments retrobats, d’experiències inoblidables. Un gran dia per recordar. Un dia entre els dies. Un moment en majúscules… del qual en queda constància als mitjans de comunicació dels què hem rebut un tracte excepcional.

També tinc un record per a tot l’equip de l’organització. Un equip incondicional que ha sabut estar en cada moment i a cada lloc. Després de molts mesos de treball incansable hem recollit els fruits de la sembra, gràcies, especialment, a vosaltres.

Un gran equip, unes grans persones, que han estat treballant sense esperar més que la satisfacció del deure acomplit, l’objectiu aconseguit. GRÀCIES: Neus J., Susanna, Cinta F., Noëlle, Neus R. i Santi. Gràcies també a tots els coordinadors i voluntaris del dia de la festa. Una abraçada a tots i recordeu que el 160è. Aniversari continúa amb els actes programats al segon semestre. Gràcies pel vostre caliu.

Propera trobada companys 1964!!!!

Hola a todos!! Por si no lo sabíais, estamos intentando preparar un nuevo encuentro entre los compañeros de 1964 (aproximadamente).
Hemos abierto esta entrada (otra, nos van a matar) para ponernos de acuerdo en el dia, la hora.... etc,e tc, etc, ...... pues eso.
Esta noche pongo más fotos que me han pasado, pero no puedo hacerlo ahora proqeu no estoy en casa y las fotos están allí.
A portarse bien, por favor, qeu de esta no la contamos!!!!!! Engaaaaaa "padentro"!!!!!

Especial¨KOSE MARIA¨(Ramón)











Renovem l'enquesta

Avui hem penjat una nova enquesta. L'anterior, que preguntava si el bloc havia de continuar desprès de la Trobada, va quedar tancada el 7 de juny. Va quedar bastant clar que l'invent ha de continuar. 312 vots a favor i 12 en contra parlen bastant clar. Aprofito per fer un petit aclariment: si els percentatges que surtien eren el 96% i el 3%, respectivament, és perquè havia quedat oberta la possibilitat de votar les dues possibilitats. Algú va fer-ho i ara comprovem que aquests sistemes tecnològics tan sofisticats es queden descol·locats davant d'una minúcia com aquesta. El que són les coses.

Però que el bloc continui també requereix uns mínims. En particular, que sigui una eina dinàmica i, tal com l'hem construït fins ara, participativa. Quan vaig plantejar la possibilitat de "matar" el bloc quan estava a dalt de tot, vau ser uns quants (la Pili Lalana o el Jordi Ventura, si no recordo malament) que demanaveu conservar-lo per poder visitar-lo de tant en tant i recordar tot el que s'havia aconseguit. No és un mal plantejament, però el bloc no pot ser un simple magatzem. Hi ha altres eines a Internet potser més apropiades: les fotos, sense anar més lluny, podrien ubicar-se a Flickr. És una idea que, de totes formes, es pot tirar endavant igualment, tot ampliant els canals amb que "l'esperit de la Mercè" pot trobar sortida.

Que ningú no s'espanti perquè no estic tornant a proposar tancar el bloc. Únicament plantejo que hem de ser capaços de mantenir-lo viu, amb allò que vol dir "viu" en un instrument com aquest. Ara començarà la inevitable baixada, que pot ser fins i tot positiva si ho gestionem adequadament. Per dir-ho amb una metàfora comprensible: l'expectativa de la Trobada va despertar unes emocions fortíssimes que van inflar el bloc per damunt del que era previsible; ara és inevitable que s'aprimi, i el nostre repte és saber trobar-li el pes ideal.

Com que el moviment es demostra caminant (no és així, però la frase és autoexplicativa), avui obrim una nova enquesta relativa al futur. En particular, a projectes i iniciatives que s'han plantejat per completar la celebració del 160 aniversari de La Mercè. S'ha parlat de fer una exposició commemorativa i d'editar un llibre. Les imatges que heu penjat al bloc (i la informació de les entrades i comentaris) és un material de primer ordre per a aquests fins. Però les fotos són vostres i no es podrien reproduir sense el vostre consentiment. Em sembla que ningú hi posaria excessius impediments, però potser val la pena fer una mica de sondeig per veure'n l'acceptació general, no trobeu?