diumenge, 29 de juliol del 2012

En record de Migueli (2)


Fent una capbussada en les profunditats del bloc, hem trobat aquesta imatge, que Rafa Madueño va publicar el 8 de juny de 2008 (cliqueu aquí per veure l'entrada original). La "marea blava" era un equip de futbol que aplegava nois nascuts entre 1966 i 1968. I que va deixar la seva empremta a les competicions escolars locals. El nom de "marea" els esqueia molt bé, sí.

Aquesta era la històrica aliniació: Migueli, Lillo, Guti, Torá, Tarazaga, Vilaplana, Raúl Sanjuan, Rojals, Monforte, Madueño. Tal qual es veuen a la imatge, d'esquerra a dreta i darrera drets i davant ajupits.

Sí, Migueli. Migueli era el porter de tan potent equip (el primer per l'esquerra dels drets), el nostre company Miquel Zaragoza, que va morir el passat 1 de juny. Hem rescatat aquesta foto a títol d'homenatge a un alumne que va fer-se estimar per tots els que el van conèixer.

Aquell era un equip format per nois seguidors del Barça, del Madrid i de l'Espanyol, com ens recordava José Manuel Cardona, però tots defensat els colors de la nostra escola. I Migueli, perico de pro, fent de porter, perquè era un gran porter, tot que el seu esperit contradictori el portava a voler ser jugador de camp. Pur carisma i pura contradicció, com ens explicava més recentment Cardona.