diumenge, 18 d’octubre del 2015

En marxa la temporada de trobades d'antics alumnes de cada final d'any

La temporada de trobades d'antics alumnes del tram final de cada any ja és en marxa. Aquest cap de setmana s'ha celebrat una de les més consolidades, la de la generació dels nascuts el 1964 i anys propers. És un dels grups més cohesionats dels que van aflorar a partir de la gran trobada d'exalumnes del 7 de juny de 2008 i, des de llavors, no han faltat ni una vegada a la seva cita anual. Hem parlat amb ells i ens han confirmat que, com tenen per costum, en uns dies publicaran aquí mateix una crònica de la trobada i algunes fotos.

Sabem que s'està posant en marxa la tradicional trobada de finals de novembre de la generació dels nascuts el 1969, que aplega també alumnes dels anys immediatament anteriors i posteriors. També està pendent que els organitzadors en donin més informació aquí mateix o al Facebook.

També és en marxa, pel que hem sabut, l'altra gran trobada clàssica, la de les alumnes nascudes a la franja central dels anys 50 del segle passat. És la més històrica de les trobades, amb dues dècades a les espatlles. N'anirem informant també...