diumenge, 25 de novembre del 2012

Els antics alumnes del 1964 i del 1969

La nit d'aquest 24 de novembre de 2012 ens ha regalat una coincidència molt afortunada. Els antics alumnes nascuts els anys 1964 i 1969 han celebrat els seus respectius sopars anuals al mateix restaurant. Si bé cadascú estava a una sala del local, hi hagut visites mútues i molta companyonia. I la festa, ja amb tots mesclats, ha continuat desprès amb una ballaruca i les copes de rigor.

La veritat és que hem d'agrair aquesta feliç coincidència a la meterorologia. La generació del 1964 havia programat el seu sopar pel cap de setmana anterior, però els forts aiguats que van caure a Tortosa va fer que els organitzadors el suspenguessin. La trobada va ser convocada de nou per aquest 24 de novembre. El mateix dia que la generació del 1969 tenia el seu sopar, una trobada oberta a altres generacions i que acostuma a aplegar antics alumnes dels dos o tres anys anteriors i algun de posterior.

Com recordeu, els mesos d'octubre i novembre són un clàssic d'aquests sopars, que van començar a convocar-se a partir de la gran trobada d'exalumnes del juny del 2008. Aquests sopars o dinars han arribat ja a la cinquena edició. En els propers dies anirem publicant, en diferents entrades, els amplis reportatges fotogràfics que vam fer de les dues trobades. Com a aperitiu, aquestes dues imatges: la colla del 1964 i alguns del 1969 mirant fotos de la nostra època escolar.