dijous, 21 d’agost del 2008

Avís general als exalumnes

Ara que tinc una mica de temps, he estat fent una repassada general al bloc, mirant de tancar fils que haguessin pogut quedar penjats. Amb tristesa he comprovat que algunes persones (potser una dotzena) havien demanat col·laborar i, amb el tràfec que vam tenir abans de la trobada del 7 de juny, se m'havia passat donar-les d'alta. He de dir que ho lamento profundament i els demano sinceres disculpes.

Ja sé que no és excusa, però demano que tingueu present l'excepcional moviment que hi havia al bloc abans de la trobada i el fet que tots els que hem participat en aquest projecte ho hem fet "gratia et amoris". Ara que la cosa està més aviat tranquil·la i assossegada, potser no ens n'adonem del foc que treia aquest modest espai digital.

En tot cas, val la pena recordar que, si bé les aportacions han baixat considerablement (com d'altra banda era de preveure), hi ha un nombre de visites bastant destacable. Malgrat que també les visites han baixat, no hauríem d'oblidar que del 7 de juny ençà (fa només dos mesos i mig i a vegades sembla que hagi passat una eternitat) hem tingut 90.000 visites. És a dir, una mitjana diària de 1.200 visites. Clar que sap a poc quan n'havíem arribat a tenir 10.000 al dia, però molts blocs, fins i tot de cert renom, voldrien tenir el que aquí podríem pensar que està bastant apagat.

La meva tendència a enrollar-me (que se'm dispara quan parlo de coses que m'agraden o m'interessen) m'ha fet desviar-me del fil inicial. Intento reprendre'l. Desprès de la trobada havia previst fer la revisió general del bloc que he acabat fent ara. Però la "moguda" que vam tenir en aquest racó d'Internet em va tenir bastant absorbit, i ben a gust per cert, i passat el 7 de juny l'empresa em reclamava molt i molt. Entre altres motius perquè és meva i qualsevol que estigui en la meva situació ja sabrà que cal treballar molt per pagar als col·laboradors i les despeses, complir amb Hisenda..., abans de pagar-te tu mateix el teu sou.

En fi, no us atabalaré més. Només volia dir que he donat d'alta aquestes persones que ho havien demanat i que s'havien quedat penjades. Potser és tard i ja no estan interessades. I me'n faig el càrrec. Potser s'han arribat a pensar que no les volíem. Res més lluny de la meva intenció i dono per suposat que de la de cap dels autors i autores d'aquest bloc cooperatiu. Encara hi som a temps si voleu i guardeu el material que volieu penjar.

Aprofito per demanar disculpes si a algun dels autors els arriba una nova invitació. Descarteu-la directament, ja que contineu donats d'alta. Però he preferit assegurar el tret en els casos dubtosos. És més, si algú dels que van quedar fora arriben a llegir això i es volen "reenganxar" només cal que ho diguin. Es poden deixar comentaris aquí o enviar un correu a info@consultoralocal.com