dilluns, 26 d’octubre del 2015

VIIIª Trobada de la “Generació 1964 i Rodalies”

La Generació 1964 i Rodalies de La Mercè vam celebrar el dissabte dia 17 d’octubre, la ja tradicional trobada anual. La vuitena ja!

Com sempre recordem, la majoria de nosaltres som nascuts l’any 1964, però hi ha companys i companyes que van néixer el 1963 i curiosament també el 1965. Però tots vam acabar vuitè d’E.G.B. el mateix any. És per això que vam decidir ser la “Generació 1964 i rodalies”.

Aquest any ens vam reunir 25 companys que vam sopar, riure, xalar, xerrar i recordar vells temps.
En acabar el sopar, com sempre, es va fer l’elecció del rei i reina amb una votació de lo més divertida.
Els “reis” després de ser “coronats” van repartir a tots els companys un detall, com fem sempre, commemoratiu d’aquest dia.

Després, vam menjar el coc fet per una companya que ja és tot un clàssic en aquestes trobades. Per cert, estava boníssim!

També vam ballar molt, com ja va sent habitual en aquestes trobades que, des de l’any passat vam decidir portar un Dj que en una sala preparada per nosaltres al mateix restaurant, i així acabar la festa tots junts. Altres vegades anàvem a algun lloc a acabar la festa, però pel camí sempre es perdia algú, ja que uns anaven a fer una copa, uns altres a ballar i… alguns cansats ja (l’edat) marxàvem cap a casa.

Així doncs, aquesta vegada, tots junts vam estar fins a altes hores de la matinada ballant i escoltant música triada expressament per a natros pel nostre fantàstic Dj.

Com tenim creat un grup de whatsapp de tots els companys, fa que durant l’any també anem fent petites trobades amb qualsevol excusa (aniversaris, inauguracions, concerts…).

Els que ho organitzem tenim feina de veritat, però la fem a gust i amb moltes ganes.
La nostra millor recompensa és que al sopar vingui el major número de gent possible i que gaudeixin de veritat d’aquesta trobada.

Des d’aquí animem a la resta de generacions a fer aquestes trobades. Per a nosaltres realment són “una passada”.


Fins el pròxim any!