dimarts, 5 d’abril del 2016

Vuit anys de bloc!

Sí, aquest 5 d'abril el bloc ha fet vuit anys. Segurament res és com va ser al principi, però que a la velocitat dels temps digitals, un invent com aquest aguanti la bagatel·la de vuit anys té la seva cosa. No diem mèrit, que potser no és el cas, però sí la seva cosa.

I això que la cosa en qüestió s'ha "estovat" força en els darrers temps. Però no té gaire sentit reiterar-se sobre el possible agotament de la fórmula, sobre el qual hem parlat abundantment en altres ocasions. Només a títol informatiu: si avui comencéssim aquesta guerra, segurament la faríem amb un altre format.

Això no treu una altra consideració. Des d'aquella primera entrada, el 5 d'abril de 2008, és evident que han passat moltes coses. I la immensa majoria, han estat del tot extraordinàries i impensables aquell dia que posàvem en marxa aquest invent.

Per descomptat, cal donar les gràcies a tots i a totes els que ho han fet possible al llarg d'aquests vuit anys. I només podem dir que és qüestió de tothom que se'n pugui parlar igual de bé, el temps que vulguem que això funcioni.