dilluns, 12 de maig del 2008

Més de 600 visites en un sol dia

M'estic pessigant per assegurar-me que no estic somniant. Avui el bloc ha superat les 600 visites en un sol dia. Serà festa a Tortosa i tot el que vulgueu, però aquesta xifra, en un bloc de les característiques del nostre, és senzillament espectacular.

Avui mateix escrivia al meu bloc personal, que el bloc dels exalumnes semblava trobar el seu espai natural en la recuperació de les nostres fotos escolars. És evident que aquest tema té un gran atractiu per la seva capacitat de despertar emocions. No obstant, com deia allà, el més important no és que les pengem aquí aquelles imatges de la nostra infantesa, sinó que les recuperem i salvaguaradem com a patrimoni no exclusivament personal.

Però un cop dit això, també hem de dir que la moguda que aquest bloc està ajudant a formar dóna moltes alegries. Avui, la de comprovar que hem estat més de 600 persones que hem entrat a fer un cop d'ull. Insisteixo: és possible que altres blocs molt més generals tinguin més visites, però això nostre d'avui és un petit gran èxit. Gràcies a tots els que amb la seva visita ho han fet possible.

Si em permeteu un petit comentari personal, diré que per professió faig bastants projectes a internet, inclosos blocs per a clients. Penso que els blocs estan per a altres coses, però ves que hi farem: estan de moda i amb tot es fa bullir l'olla. Però blocs com aquest dels exalumnes de la Mercè no es fan ni per guanyar diners, evidentment, ni per a fer-se més famós, ni tan sols per fer amics, si molt m'apureu.

Es fa per l'alegria que dóna. I avui me n'ha donat molta.

Triangular de futbol sala el dia 7 de juny


Santi Teruel us anima a fer uns partidets de futbol sala el matí del dia 7 de juny a les 10 hores, per allò anar fent gana per dinar... i recordar els vells temps.

L’Àngel Ismael, el director del col.legi ens ofereix la infraestructura: vestidors i dutxes.

Si esteu interessats en participar en aquest triangular deixeu comentaris en aquest apartat i/o telèfons i Neus es posarà en contacte amb vosaltres.

Animeu-vos xics!!!!

La foto és la festa de final de curs 87-88. Equip de pares, mestres i conserge.

LA FOTO DELS DEL 1970


Hola a tots els de 1970.

Buscant les meves fotos de quan anava al col.le m'ha sortit aquesta que és de la classe del meu germà, el Toni Lores i he decidit penjar-la al bloc. El meu germà ni sap que està penjada!!!

He pensat que us agradaria veure-us tan petitets.

Quins records més divertits...

Bé, a veure si els més joves també us animeu a venir el dia 7 !!!

RECORDS DEL 1966



Hola, sóc l'Alícia, de 1966.

Aqui us deixo dues fotos que he trobat remenant per casa. A la primera em sembla que fèiem 4t de primària (m'ha vingut al cap quan he vist el profe, D. Agustín, us en recordeu???); a l'altra, més crescudets, diria que fèiem 8è (amb D. Juan Redó).

Us reconeixeu ??

Bé, a veure si ens podem tornar a repetir la foto el proper dia 7 de juny.

Ens veiem llavors.

Claustre de professors Col·legi La Mercè -- curs:1967-68


Hola a todos! Ahí os dejo una foto del claustro de profesores del colegio de la Merced del curso 1967-68 (ahí es nada).

Esta foto me la ha pasado mi padre, que estuvo de profesor ahi unos cuantos años.

Algunos de estos profesores ya no están con nosotros, pero creo que es curioso e interesante, recordarlos. A ver si algunos los recordáis, aunque estos "algunos" ya tienen que ser un poco creciditos, claro.

Yo recuerdo a muchos de ellos, aunque era yo muy pequeña, ya que nací en el 1965, pero los llegué a conocer a casi todos, y a algunos los tuve de profesores y tengo bonitos recuerdos de todos ellos, la verdad.

Hay que decir que por supuesto, esta foto es del antiguo colegio, es decir, del que había en la calle de la Merced.

Otro dia os envío alguna cosa más sobre esa época, pero ahi va un adelanto.

Voy a poner los nombres de todos los profesores que salen ahi, aunque algunos, no hemos podido recordar su nombre o su apellido.


De pie:

1.- Máximo Barrachina
2.- José Coronas
3.- Pilar López
4.- Isabel ....
5.- Valentín Ramírez - Director
6.- Carmen Cases
7.- Mariano Lalana
8.- ..............
9.- José Duart
10.- Joan Castellá

Sentados:
1.- Pilar Pijoan
2.- Victoria Hernández
3.- Rosa Rico
4.- Rosa Otero (Rosita)
5.- Josefa Climent (Pepita)
6.- Josefa Sol (Pepita)
7.- Josefa Blay
8.- Mª Cinta Febrer


Hasta la próxima!!
Ah, por cierto!! Nadie tiene fotos de mi curso? 1964 o 1965?
Espero ver alguna por aqui, yo por más que busco, no encuentro nada.
Seguiré poniendo fotos y comentarios de cada cosa que encuentre.