dilluns, 12 de maig del 2008

RECORDS DEL 1966



Hola, sóc l'Alícia, de 1966.

Aqui us deixo dues fotos que he trobat remenant per casa. A la primera em sembla que fèiem 4t de primària (m'ha vingut al cap quan he vist el profe, D. Agustín, us en recordeu???); a l'altra, més crescudets, diria que fèiem 8è (amb D. Juan Redó).

Us reconeixeu ??

Bé, a veure si ens podem tornar a repetir la foto el proper dia 7 de juny.

Ens veiem llavors.

12 comentaris:

guillermo ha dit...

Bon dia a tots :
Acabo de veure les fotos del 1966 i encara estic en estat de xoc. Estic tenint records de gairebe tothom i no dono abast.
Faré el possible per venir el dia 7 .Espero que tots estigueu bé. Si trobo fotos les penjaré .

Pilar ha dit...

Hola Alicia! Soy PIli, la hermana de Maribel. Veo que te estás emocionando poniendo fotos del cole. Qué recuerdos verdad? Yo no encuentro, estoy poniendo la casa patas arriba, pero nohay manera de encontrar fotos de esos años de mi curso!! Mecachis!!
Saludos! A ver si nos vemos el dia 7!

la castells ha dit...

hola soc elena castells ...estic de carn de gallina!!!!
quins records...tinc moltíssimes ganes de veureus a tots...buscare fotos a veure si en trobo alguna, penso que en tinc del viatge a morella i potser de mallorca de fi de curs...vaig ara mateix a remenar...

Alícia ha dit...

Ostras, Elena Castells...que tal estàs...sóc l'Alícia Lores...quants anys sense veure'ns.Jo també tinc unes ganes que arribi el dia 7, quantes emocions ens esperen...
Mols petons
Alícia

la castells ha dit...

A veure passo llista:
(alguns no els recordo)..........
Lendines, Pablo Zumaquero,Antonio Gallardo, Guillermo Acero, Dani Favà, Pla,Alberto Sanjuan, Juani Burgos,Carmen Zafra, Mª Jose Sancho,La Ferrè, Dolores Montfort, Ester,Yolanda Gonzalez, Maribel Duran, Alicia Lores,Pili,Rose Bel, Jo....i als de baix sols recordo a Ceballlos...a qui me deixat? Feu-me memòria!!!!

Maribel ha dit...

Hola a todos soy Maribel lalana, que risa me da al ver las fotos anda que no hemos cambiado, Alicia ya estoy avisada alli nos encontraremos, me da rabia pero no encuentro ni una foto ,por cierto Elena te has olvidado de mí,de Clara Masip,pero es normal hace tantos años... bueno nos vemos el dia 7 y publicar fotos ya que yo ni idea de donde paran.

Alícia ha dit...

Ostras ELena, jo tampoc no recordo els noms de tots però en se alguns més...Al costat de Juani Burgos hi ha la Muñoz i a la matiexa fila, al costat de la Ferré, La Imma Labernia (aquesta nit he parlat amb ella i no sap si podrà venir....).
Entre la Dolors Monfort i la Yolanda hi ha Ester Roca.
Dels nois asseguts a terra, Agramunt és el de la camisa a quadres i el pelroig és Osaez (deu fer menys d'1 any el vaig trobar...i em va conèixer...jo a ell no!!!).
A veure si el dia 7 acabem de passar tota la llista.

la castells ha dit...

Maribel Lalana, i tant que me´n recordo i gràcies Alicia per fer-me memoria d´alguns, jo passaba llista de la foto de quand erem mes petits per que a l´altra jo no estic.. estic en un altre grup...amb clara massip, ana sorolla, la zafra, les tinc localitzades, segur que vindrem juntes, clara crec que no pot venir, cinta carbo , marisa bedmar...si xalarem!!!!

Anònim ha dit...

Hola jo tambe surto a la foto soc la del vestit de color roig en dos trenes i soc la Mª Angels Estrada, m'han vingut molts bons records al veure aquesta foto jo tambe espero veureus el dia 7
Petons

Angels.

la castells ha dit...

angels estrada....erets una de les que no recordaba, me penso que fa anys i panys que no et veig, a veure si mos reconeixerem,ens veiem el dia 7!!!!

Maribel ha dit...

Por cierto alguien sabe algo de Dolors Monfort es que no se si se la avisó ya que me encantaría volver a verla hace unos cuantos añitos que no se nada de nada nos vemos

Alícia ha dit...

Hola Maribel, guapa. Com estàs? Sóc l'Alícia. Tranqui que la Dolors Monfort ja està preparadíiiiissima i amb el vestit a punt per a la trobada. Des de fa uns anys som veïnes í ja li vaig dir tan aviat com ho vaig saber.
Ja queda poc per al gran dia. Ens veiem tots i totes allà.
Petonets.