dilluns, 12 de maig del 2008

Més de 600 visites en un sol dia

M'estic pessigant per assegurar-me que no estic somniant. Avui el bloc ha superat les 600 visites en un sol dia. Serà festa a Tortosa i tot el que vulgueu, però aquesta xifra, en un bloc de les característiques del nostre, és senzillament espectacular.

Avui mateix escrivia al meu bloc personal, que el bloc dels exalumnes semblava trobar el seu espai natural en la recuperació de les nostres fotos escolars. És evident que aquest tema té un gran atractiu per la seva capacitat de despertar emocions. No obstant, com deia allà, el més important no és que les pengem aquí aquelles imatges de la nostra infantesa, sinó que les recuperem i salvaguaradem com a patrimoni no exclusivament personal.

Però un cop dit això, també hem de dir que la moguda que aquest bloc està ajudant a formar dóna moltes alegries. Avui, la de comprovar que hem estat més de 600 persones que hem entrat a fer un cop d'ull. Insisteixo: és possible que altres blocs molt més generals tinguin més visites, però això nostre d'avui és un petit gran èxit. Gràcies a tots els que amb la seva visita ho han fet possible.

Si em permeteu un petit comentari personal, diré que per professió faig bastants projectes a internet, inclosos blocs per a clients. Penso que els blocs estan per a altres coses, però ves que hi farem: estan de moda i amb tot es fa bullir l'olla. Però blocs com aquest dels exalumnes de la Mercè no es fan ni per guanyar diners, evidentment, ni per a fer-se més famós, ni tan sols per fer amics, si molt m'apureu.

Es fa per l'alegria que dóna. I avui me n'ha donat molta.

3 comentaris:

Unai ha dit...

vull penjar una foto ,com ho faig?

Toni Gallardo ha dit...

Envia una adreça de correu electrònic a info@consultoralocal.com. Amb això et podre donar d'alta com a autor del bloc. A continuació rebràs una invitació a participar en el bloc, que hauràs de confirmar. I a partir d'aquí..., a publicar.

Anònim ha dit...

Toni Gallardo.No sé qui ets però si aconsegueixo penjar fotos al bloc,et faré un monument.