Podem informar del menú que se servirà al dinar organitzat per l'Associació d'Exalumnes dissabte vinent, 20 de febrer.
El primer plat consistirà en unes picades: cullereta amb farcellet de salmó fumat farcit de salsa tàrtara i dau de pa fregit, sèpia amb picadeta, pebrot del piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de pebrot i cassoleta de llagostins a l'allet.
El segon plat seran medallons de filet de porc ibèric a les tres salses (crema de ceps, rocafort i pebre verd).
El postre consistirà en profiterols de nata amb xocolata calenta. També hi haurà cafès i infusions.
A banda d'aigües (i refrescos pels petits), tindrem vi negre i blanc DO Terra Alta i cava brut nature.
De la seva banda, el menú infantil serà el següent:
1r: entremesos variats
2n: canalons de carn
3r: gelat
Per beure, tindran aigua i refrescos.
Aprofitem per recordar que encara són obertes les inscripcions per al dinar, tot i que aconsellaríem no esperar al darrer moment. Penseu que falta menys d'una setmana i que en uns tres dies hauríem de tancar xifres. Les places són limitades i per rigoròs ordre d'inscripció.
Recordeu que el tiquet dels adults costa 30 euros, i 14 euros el dels infants fins a 12 anys. L'ingrés s'ha de fer al compte de Caixa Tarragona núm 2073 0121 70 0110263548, fent constar noms i cognoms en el full d'ingrés.