dimarts, 3 de juny del 2008

UNA VIATJERA


Aquesta xiqueta tran preciosa es la PILAR (Pilarín) BUERA BEL, fa molts d'anys va deixar el nostre cole, la nostra ciutat, el nostre pais, (lo foto no se de quin any es) pero la meva font m'ha dit que es de l'ultim any que va estudiar a La Merçe. Si voleu saber alguna cosa mes, l'any de la foto, com es a la actualitat, tindreu que esperar al dissabte, perque ve a la festa, desde SUISSA,(res aqui al costadet) Per cert la seva germana TERESA tambe hi será

EL PARVULITO , bon recordeu ?



Aquest és el primer llibre de lectura "El Parvulito" per a nens de 6 a 7 anys.

Aquest mateix és el que va tenir la Cinta March, presidenta de la plataforma de exalumnes, que està molt ocupada acabant de lligar tots els esdeveniments del dia 7.

Bon recordeu ? aquestes són les primeres pàgines, i en té 127 .

Com érem i com som



Som los Monforte, los manyets per alguns. Lo paper és de casa, no del cole. JAJAJAJA!!!!!!
Generacions 73, 67, 66. Paco, Javi i Toni. Mos veiem lo dia 7.
Los anys no passen de bades.

COM EREM I COM SOM





Hola a tots, he trobat el llibret d’escolaritat en una foto petita de quan tenia uns 12 anys al 1970 i poso una altra de ara del 2008. Han passat 37 anys i estic igual.
Fins el dissabte 7 .

GENAROOOOOOOOOOOOOOOOOO

Xeic amic Genaro, despres de la festa ens deixaras anar al teu Pub a ballar al son dels POP TOPS, PEKENIKES, i alguna "italianada lenta"? Quanta gent s'apunta?

RECORDANT UNA BONA AMISTAT.




Un record per a Rosamari "la seno", per l'amistat que vam tenir en la nostra joventut.
M.Férré






Aquestes fotos no son gaire agradables i fins i tot una mica tristes pero formen part de aquesta historia.
Tinc que agrair-li a Lurdes Moreso (periodista de les nostres terres) que me les ha passat per correu.
Per desgracia de digitalitzades no en te més.

Aclariment sobre els comentaris a les entrades

Ahir vaig haver de prendre una decisió bastant dolorosa. La de restringir els comentaris anònims que es podien deixar a les entrades, arran d'un incident que hauria estat millor que no es produís. Però com que ha passat tampoc en treiem res fent veure que no ha ocorregut.

Ahir a la nit, una persona va decidir trencar, des de l'anonimat, la cortesia esperable d'un bloc d'amics, com algunes persones l'han qualificat reiteradament. S'estava discutint sobre un tema amb energia i cert grau d'apassionament, perquè que això sigui una trobada de persones que han anat a la mateixa escola no vol dir que tinguem les mateixes opinions sobre les coses. Però la discussió es desenvolupava mantenint un respecte per les persones. Una cosa és discrepar, exercici saníssim d'altra banda, i l'altra no respectar-se.

Al mig del fil de la discussió va aparèixer algú amb un comentari fora de to, que va formular des de l'anonimat. Això no trencava només la cortesia existent fins ara a aquest bloc, com deia al principi, sinó que posava també en qüestió el mínim joc net exigible en un lloc que, a data d'avui, té 70 autors i unes 7.000 o 8.000 visites diàries.

Això no és un bloc individual que es pugui regir pel criteri de Juan Palomo. Cal assegurar una mínima convivència. Jo fins ara estava molt content de què la cosa funcionés bé sola. Però, tot i que amb dolor, m'he vist obligar a intervenir. No pas perquè jo fos el destinatari de la sortida de to, extrem que m'és absolutament indiferent, sinó perquè s'encetava un camí que s'ha carregat un munt de blocs. No és casual que el primer comentari de caràcter pseudoinjuriós que ens ha tocat en sort fos anònim.

Si no podem confiar que no s'insultarà ni hi haurà sortides de to, com a mínim hem de reclamar que tals coses es facin donant la cara. Vaja, em sembla a mi.

Per això, quan vulgueu deixar comentaris us haureu d'identificar amb el vostre nom i contrassenya, exactament igual que quan voleu penjar una entrada amb text o fotos. L'opció de deixar comentaris no ha estat suprimida, com s'ha apuntat per aquí. Però si no us identifiqueu, el comentari no es publicarà. De moment, i en espera que les tensions evidenciades es relaxin una mica, només podreu publicar comentaris les persones que sou autores del bloc. D'aquí a uns dies veurem si poden tornar a publicar altres persones, però ja avanço que de comentaris anònims no se n'admetran més.

No em fa content prendre una decisió que es podria confondre amb censura (que no ho és, i si algú ho vol li ho explico amb més detall), però menys content em feia emparar, tot deixant fer perquè no diguessin, accions ja no irrespectuoses, sinó impròpies de persones adultes.

Considero que estem davant d'un incident aïllat, però això serà així perquè s'han pres mesures perquè no es repeteixi, en interès de la immensa majoria d'aquesta comunitat blocaire, que està fruint d'aquest racó d'Internet amb una actitud encomiable.

En darrera instància, recordeu que pel fet d'haver creat aquest bloc sóc el responsable de tot el que hi passi i s'hi publiqui, fins i tot a efectes legals. Comprendreu que una cosa és que a aquest bloc hi dediqui el meu temps lliure i una altra que em busqui problemes.