diumenge, 18 de maig del 2008

La generació de les caragoles


Hola a totes i tots,

Sóc nascuda l'any 76 i vaig entrar a La Mercè l'any 82, just quan s'havia fet el trasllat forçat pel deteriorament de l'antic edifici de l'escola. No vaig conèixer La Mercè antiga. Els pares es van decidir per aquesta escola animats pels bons comentaris que havien escoltat en referència al professorat.
Vaig començar als baixos del "Sant Josep", a la classe de Doña Lina. Els anys del cicle mitjà els vam passar a les "caragoles" a la Simpàtica (des d'on vam sortir diverses vegades a manifestar-nos, com ja s'ha mencionat) i el cicle superior ja el vaig començar a l'escola nova.
Era una sensació estranya el fet d'anar a una escola que no podies associar a un edifici concret, però t'acostumes a la rutina. Al cap i a la fi l'escola erem els alumnes que hi assistiem i els professors que impartien les classes, no calia més.
Nosaltres no erem del tot conscients de la realitat de la nostra escola, erem nens i ho haviem viscut sempre així. Però, tant els pares com el professorat van haver de suportar una situació molt incòmoda (... podriem trobar altres adjectius menys agradables) en favor de la nostra educació i de la dels que ens han seguit. Suposo que hauria estat ben fàcil fer la maleta i marxar...però no ho van fer. Gràcies.

Ens veiem el 7 de juny!

Quinta dels nascuts en el 1965

Hola a tots, soc en Xavier Redón, estic il·lusionat en anar a la diada de germanor del dia 7, però no recordo a gairebé ningú dels que vareu anar en mi a classe, bo excepte el Esteban Tarazaga, a veure si algú en diu alguna cosa i pose alguna foto, ja que voldria trobar-me en algú i no anar sol, clar aniré en els meus germans però voldria trobar-me en alguns del que vareu estudiar amb mi, jo no visc a Tortosa i per tal de desplaçar-me voldria trobar-me en alguns companys o companyes que encara les recordo menys.
Gracies i salutacions.

Xavier Redón

Un parell de consells tècnics sobre el bloc

Aquest cap de setmana s'ha constatat que algunes persones tenien problemes per penjar entrades o per introduir-ho fotos.

He pogut resoldre internament els problemes que tenia la Cathy García per penjar fotos. Lamentablement, hi ha una imatge que s'ha perdut pel camí. Cathy, si me l'envies a info@consultoralocal.com, ja te la penjaré jo, però pots seguir les instruccions que dono una mica més avall.

La Maribel Duran havia deixat una entrada que no s'havia publicat. També ho he solucionat i tot seguit explico que cal fer per evitar-ho.

Aquests dos petits consells us estalviaran els problemes que aquí explico:

–Quan escrigueu una entrada no oblideu clicar al final "Publicar entrada". Apareix en un requadre taronja que surt a sota. Si no ho feu, quan tanqueu el text es guardarà automàticament com a esborrany, però no es publicarà.

–Per posar fotos a les entrades, heu de fer servir l'eina "Añadir imagen". La trobareu a la barra d'eines que hi ha dalt de l'espai per esciure. Cap a la dreta, hi trobareu això de les fotos, al costat de la de pujar vídeos i la d'esborrar. Si enganxeu les fotos directament a l'espai per escriure no es pot assegurar que desprès es vegin.