dimarts, 7 d’abril del 2015

Aquest 5 d'abril, el bloc ha fet 7 anys

Aquest 5 d'abril, el bloc ha fet set anys. Ho comentem per aquest costum que tenim de deixar constància de dades i dates més o menys rellevants de la trajectòria d'aquest racó d'internet. Però difícilment podríem aportar res que no estigués dit ja, recentment, en aquesta entrada relativa a les 600.000 visites assolides pel bloc. És a dir, alegria, sí, però no exempta d'una mínima reflexió sobre on estem i què volem fer en el futur.

No tindria sentit reiterar-nos sobre el possible agotament de la fórmula, ni insistir sobre coses que seria millor que no passessin. Però no perquè no continuïn sent vàlides, sinó perquè tot plegat va ser explicat fa molts pocs dies.

Tornar enrera, si de cas, ens ha de servir per veure del que hem estat capaços de fer entre tots. Des d'aquella primera entrada, el 5 d'abril de 2008, és evident que han passat moltes coses. La immensa majoria, coses del tot extraordinàries i impensables aquell dia que posàvem en marxa aquest invent. Només podem dir que és qüestió de tothom que se'n pugui parlar igual de bé, el temps que vulguem que això funcioni.

Per descomptat, cal donar les gràcies a tots i a totes els que ho han fet possible al llarg d'aquests set anys.