divendres, 13 de novembre del 2009

Crida urgent per a la trobada del 28 de novembre de 2009

L'organització de la trobada del proper 28 de novembre de 2009 fa una crida urgent a totes les persones que han manifestat verbalment la seva voluntat d'assistir-hi, perquè formalitzin la inscripció mitjançant l'ingrés bancari. La crida és extensiva a tothom que tingui interès a anar-hi, tant si ho ha fet saber o no.

A hores d'ara, les inscripcions formalitzades són molt escasses. Tothom és conscient que la gent sempre s'apunta en el darrer moment. Però també hem de considerar que, sense uns mínims de participació garantida, no es pot reservar un local. Més, quan pràcticament ens el tanquen per a nosaltres. Si al final hem d'estar en família (la qual cosa no és necessàriament negativa, perquè estarem els que vulguem estar), el plantejament, lògicament, és un altre.

L'organització necessita moviments ràpids. En cas contrari, es veurà en l'obligació de suspendre l'activitat i esperar, si és el cas, una millor ocasió. Si el ritme d'inscripcions no s'incrementa significativament (tot i saber que hi haurà estirada final), a mitjans de la setmana vinent es prendran decisions.