dijous, 19 de juny del 2008

Nou bloc dels del 64

Un grup d'exalumnes de la Mercè de l'any 1964 ha creat un bloc propi fa cosa d'una setmana. El podeu trobar punxant aquí. La generació 1964 era especialment activa en aquest racó d'internet i ja feia temps que el seu cas reclamava a crits un espai propi. Fins i tot crec que més que un bloc el que els caldria és algun fòrum de discussió o fins i tot un xat. Però això ja és cosa d'ells i d'elles, és clar.

No ens havíem fet ressó abans d'aquesta notícia, perquè tampoc no ens n'havien dit ben bé res. Ep, això no és cap crítica. És una mera qüestió pràctica: ja faria dies que aquí hauríem penjat un enllaç cap al seu bloc. Em sap greu no haver estat recíproc immediatament, ja que ells sí que ens linken. Tan se val i no li donem més voltes: l'enllaç queda obert igualment i tots anirem tranquil·lament d'un lloc a l'altre.

Aprofito per recordar a la colla del 64 que no cal que es desvinculin del tot d'aquest bloc, ja que, si volen, les entrades que pengen allà poden penjar-les també aquí, amb molt poc esforç més.