dijous, 31 de maig del 2012

Més sobre el 9 de juny

Ja sabeu que el 9 de juny participarem en la jornada ArtXiBarri 2012, que se celebrarà pels carrers i places del nucli històric de Tortosa, organitzada per la Xarxa per la Convivència. En una entrada posterior informarem de les activitats amb què hi col·laborem els exalumnes de la Mercè. De moment, recordem que els promotors d'aquesta jornada estan fent un interessant pre-escalfament per les activitats del 9 de juny. Per exemple, creen ambient amb vídeos com aquest que reproduim a continuació, que ja és el segon.


Però la Xarxa per la Convivència també organitza alguns actes presencials, tant de reflexió general com de preparació d'algunes de les activitats del 9 de juny que necessiten un cert assaig. Aquest cap de setmana n'hi ha dues:


DIVENDRES 1 DE JUNY DE 17:30h a 20:30h.: MONOGRAFIA COMUNITÀRIA PART SUBJECTIVA

LLOC: Centre de Formació Ocupacional, Plaça Sant Joan (la nova del Rastre, al costat del Casal Tortosí i de l'Escola d'Art)

Sessió de formació per tal de treballar la metodologia participativa que ens ajudarà a recollir les vivències, opinions i percepcions que, sobre la convivència, tenim qui vivim a Tortosa.


DISSABTE 2 DE JUNY DE 10h a 14h.: VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DE L'ARTXIBARRI, PREPAREM-NOS
LLOC: Centre de Formació Ocupacional, Plaça Sant Joan.

Sessió amb l'objectiu de que tothom qui farem de voluntaris/àries a l'ArtXiBarri ens coneguem, féssem grup i féssem pinya per tal de viure l'essència de la festa i poder-la transmetre.

Esperem que la sala ens quedi petita! Fins divendres, dissabte, o ambdós! Ah! i el dissabte a la tarda, a les 19h a la plaça de l'Olivera, assajarem la Flaixmob!!


Si voleu fer boca sobre la Flaixmob en aquest vídeo us donen algunes instruccions.