dilluns, 19 de novembre del 2012

Últim avís per confirmar pel sopar del proper 24 de novembre

Els organitzadors del sopar d'antics alumnes de la Mercè d'aquest proper 24 de novembre de 2012 ens demanen que fem una última crida perquè els interessats a assistir-hi confirmin la reserva. El termini per confirmar acaba aquest dimarts 20 de novembre.

Recordem que per confirmar cal adreçar-se via Facebook a Amador Gisbert o Justina Gallardo i, a més, és imprescindible triar els plats que voleu menjar. Trobareu el menú clicant aquí. No n'hi ha prou d'haver clicat que hi assistireu a l'esdeveniment de Facebook que s'ha creat. Esperem que ho entengueu, ja que els organitzadors necessiten saber amb precisió el nombre d'assistents. Com sempre en aquests casos, una o dues persones més s'encabeixen a tot arreu. Però més ja és una complicació.

El sopar, recordem-ho, serà al Restaurant Matadero de Tortosa (Rambla Felip Pedrell 94), a les 21.30 hores. És organitzat per la generació del 1969, amb la participació tradicional d'antics alumnes dels anys més propers, però que és obert a tothom, sigui de la generació que sigui.