dilluns, 25 d’agost del 2014

El proper 19 de setembre, homenatge a Migueli


El proper divendres 19 de setembre se celebrarà un homenatge al nostre company Miquel Zaragoza Vileta, conegut com a Migueli per tothom, que ens va deixar l'1 de juny de 2012 (llegiu aquí). El grup musical que ell va liderar, La Familia Armando Ruido, organitza aquest homenatge, que tindrà lloc a partir de les 22.30 hores al Pub Sancho de Tortosa (Rambla de Catalunya 23).

A Facebook hi ha creat un esdeveniment on podeu confirmar la vostra assistència (cliqueu aquí). Quan tinguem més informació d'aquest acte, en donarem més dades.

Migueli, nascut el 1967, va ser l'heroi de tota una generació d'antics alumnes de la Mercè, però també d'amplis sectors de la joventut tortosina. Era el cantant i l'ànima d'un conjunt que practicava una crítica social sense complexos, fet que influiria molt en el seu exili al Pirineu a partir d'un històric concert a les festes de la Cinta de 1990. Però sobretot era una persona que es feia estimar, la qual cosa té el seu mèrit quan s'és tan directe i es parla tan clar.

Des de la seva mort, fa dos anys i escaig, han estat diverses les activitats en record seu. Tant a Tortosa com a Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà), on vivia. El desembre de 2013, La Familia Armando Ruido, grup que també integraven altres alumnes de la Mercè, va reaparèixer al festival Xerta Roc (vegeu-ho aquí). Al grup ja li rondava pel cap de feia temps tornar-se a reunir. La mort de Migueli va trastocar els plans, però els nostres companys van creure que era més necessari i just que mai.