dimarts, 2 de setembre del 2008

Oïda, gent del 66

El 9 de setembre hi ha una festa convocada pel Siluro Club (generació 1960 si no m'erro) i oberta a la resta d'anys de la Mercè. Era una idea original d'ells, però s'havia parlat de la possibilitat que cada promoció organitzés un sopar, i acabar tots la festa al pub Aire. En definitiva, com deia el Genaro, es tractava de veure'ns amb motiu de les festes de la Cinta. Però sembla que aquest estiu hem estat tots molt desconnectats, no tan sols del bloc. Al final, la trobada serà bastant informal, però més "unitària" en relació al plantejament inicial.

Com podeu comprovar a l'entrada anterior, el punt de reunió és a les 8 del vespre al pub Aire. D'allí s'anirà a la Barra Tortosina a sopar. I tot seguit es tornarà al pub per a una ració de "locura silurera", que dit així promet bastant.

Aquí al bloc un parell del 66 (jo mateix i crec que la Clara Massip) havíem esmentat la possibilitat de trobar-nos la nostra promoció, tant per tornar-nos a veure com per a possibilitar la presència de companys i companyes que no van poder assistir el 7 de juny. Com que tot està molt parat, no se n'ha sabut res més.

En tot cas, colla del 66, ja veieu que la cosa s'ha organitzat d'una forma tan flexible i informal que potser no cal dir res més. Qui vulgui ja hi farà cap. En tot cas, seria d'agrair que si algú del 66 vol anar-hi que ho faci saber. La Clara comentava que vindria, però que calia tenir en compte que viu molt lluny de Tortosa i que volia saber si hi hauria "quòrum". És una petició raonable. Si algú llegeix això i vol "convèncer" la Clara, que digui alguna cosa.

D'altra banda, les persones que estan al capdavant de la Plataforma d'Exalumnes hi aniran? Neus, Susanna, Cinta..., hi fareu cap?

Jo miraré de vindre. No puc confirmar-ho, perquè estic bastant liat amb la feina. En tot cas, això que la cosa sigui tan flexible m'ho posa fàcil, encara que sigui prenent la decisió en l'últim moment.

FESTA DELS SILUROS, DIMARTS, 9 DE LA CINTA

Genaro, lo Quefe del Siluro-Club informa que el dimarts, 9 de setembre, a partir de les 8 de la tarda la gent que vulguem passar unes horetes en la bona companyia dels Siluros de la Mercè ens trobarem al pub Airea, lo del Racó, per a anar a la Barra Tortosina a sopar, d'una manera informal i amb ànim per a tornar al pub i submergir-mos en la Locura silurera.
No calen tiquets ni reserva, només ganes de xalar i de bon rotllo