dimarts, 29 de juliol del 2008

Un altre joc

El joc d'explicar què havia estat de les nostres vides des què vam deixar la Mercè no ha acabat de reeixir. Només la Clara Massip, gran companya del 66, s'ha retratat i a consciència, amb un relat que de vegades fa emocionar i tot. Jo aprofitaré les vacances per explicar les meves quatre batalletes i espero tenir el seny i la capacitat per resumir bastant i no avorrir al personal.

Potser ho fa l'estiu o la hibernació estiuenca (fixeu-vos quina figura retòrica més curiosa: hibernació estiuenca) de l'esperit de la Mercè, però estem una mica parats. Per això, proposo un segon joc, que pot fer-se en paral·lel al que està obert. No sé la repercussió que tindrà, però la proposta es refereix, en tot cas, a una cosa bastant més senzilleta que contar la vida a la parròquia del bloc.

És un joc que es basaria de nou en les fotos. No en les nostres, sinó en les dels "paisatges". En concret dels que ja vam veure reflectits en moltes fotos de la nostra època escolar. El delta de l'Ebre, Mallorca, Barcelona, Madrid, Morella... Algú anirà a algun lloc d'aquests aquest estiu? Algú s'anima a fer, o a fer-se una foto, en aquests indrets que ja vam visitar quan anàvem a la Mercè?

Si voleu, el joc pot tenir una derivada. Aneu de vacances a algun lloc? Penseu que podeu coincidir amb algun excompany? Perquè no us feu una foto plegats si coincidiu? Tampoc és que haguem de fer d'agència de viatges, però si voleu aprofitar el bloc per contactar, ja sabeu.

Per la gent del 66

Atenció, gent del 66. Es va parlar el dia de la Trobada, i també aquí al bloc, de fer una trobada de la gent del nostre any. Es va parlar de fer alguna cosa a partir de setembre. Sembla que hi ha una moguda durant les festes de la Cinta, els del Siluro Club i algú altre també. No sé si és molt precipitat, i si quedarà algú que encara es llegeixi aquestes coses, però igual podríem organitzar un sopar els del 66 i acabar-lo anant a la festa del Pub Aire, aquesta que s'explica a l'entrada anterior. Suposo que el Genaro Castelló no tindrà cap inconvenient per acollir-nos, no?

En definitiva, si algú del 66 llegeix això i pensa que podria fer-se alguna cosa per la Cinta, que ho digui. Potser en certa forma sigui millor fer-ho quan ja passi l'estiu, perquè també tindríem més temps per preparar-ho. Això, sense comptar que sembla que no hi som pràcticament ningú. La idea aniria més aviat en la línia d'aprofitar la "sinèrgia" d'altres trobades que s'estan organitzant. Cadascú pel seu costat, però acabant la festa a un lloc comú, si m'explico bé.