dissabte, 29 de gener del 2011

L'exposició, a l'edifici municipal dels Reguers

L'exposició "La Mercè. Una història en imatges" pot visitar-se fins a finals de març a l'edifici municipal dels Reguers. Pels que no sàpigueu on és, el trobareu al carrer Cabassers, al costat del restaurant Calau (que ha acollit una trobada d'exalumnes ara fa poc més d'un any). L'horari de visita és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores. L'exposició està situada a la primera planta de l'edifici, on hi ha el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC).

Volem agrair a l'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, la gentilesa per cedir-nos aquest espai. D'aquesta forma, l'exposició continua el seu programa itinerant pel municipi de Tortosa i municipis veïns.

Aprofitem per explicar que l'exposició ha incorporat algunes noves fotografies, gràcies a la donació que han fet el matrimoni Joan Ramírez i Maria Isabel Sabaté, tots dos exalumnes de la Mercè. Ens n'han donat algunes més, que anirem afegint a mesura que l'exposició vagi visitant altres indrets i en la mesura de la capacitat de les sales. Properament, penjarem una entrada explicant tota la donació d'imatges que han fet el Joan i la Isabel, però ja aquí volem avançar el nostre més profund agraïment per la seva tasca en pro de la memòria de la Mercè.

Afegim algunes imatges de la sala dels Reguers i del muntatge de l'exposició.