dimarts, 11 d’agost del 2015

Trobada dels antics alumnes nascuts l'any 1965 (1)


Una vintena d'antics alumnes de la Mercè, nascuts l'any 1965, s'han trobat en un sopar aquest dissabte 8 d'agost. Volien retrobar-se tot aprofitant que aquest 2015 compleixen 50 anys. Però com ens explica Pili Nielles, gràcies a la qual podem publicar les fotos de l'encontre, molts dels assistents es van tornar a veure després de molts anys de no fer-ho.

La trobada va fer-se al restaurant Trinitat de Tortosa, a la vora del CAP del Temple. Va ser una festa animada, amb amic invisible inclòs. En les fotos, que acabarem de publicar en una segona entrada, es pot comprovar que l'alegria va presidir l'esdeveniment. En moltes ocasions, aquí uns i altres ens referit a "l'esperit de la Mercè" com al responsable d'aquests moments sensacionals i inoblidables. Només cal veure els somriures i les cares alegres per estar-ne segur...

S'ho deurien passar molt bé, o tenen moltes coses a explicar-se, o no en tenen prou amb una trobada aïllada... El cas és que van decidir trobar-se una vegada al mes, en dissabte, els que puguin anar-hi. Ho anirem explicant.