dimarts, 28 d’octubre del 2014

Sopar 15-N: ja tenim lloc!!!

Hola a tothom. No diré a tots i a totes, que queda molt progre però estilísticament ridícul. Bé, passat l'incís, només comentar que el sopar d'enguany per als de finals dels seixanta ha quedat ubicat definitivament al restaurant La Torreta de Remolins.



Pensem que és un lloc acord amb la nostra classe i elegància innates (se'm permetigue una mica d'humor, tanta crisi i tanta història ja ens tenen massa deprimits, no creeu?), amb una cuina de molt de nivell a càrrec d'en Marc Duran, professor de restauració.

Com sempre, hauriem d'anar mirant quanta gent demanarà carn i quanta peix, per tancar almenys amb una setmana d'antelació la comanda al maitre. Lo preu serà molt competitiu per al que sòl oferir La Torreta: 20€ amb entrants, plat, postre, cafè i cava.

Per tant, vos animem de nou a apuntar-vos. Portem dos anys en què la participació ha anat millorant lleugerament, i creem que enguany ho superarem. Feu, per favor, córrer la veu, i si ens voleu contactar a la Justina, 650 94 17 51 o a mi, José Manuel,  664 095 737, per incorporar-vos al grup de WhatsApp d'exalumnes, no tingueu cap problema.

Quedem a l'espera de la vostra participació!