dissabte, 23 de març del 2013

El bloc, fàcilment accessible des de dispositius mòbils


Un bloc no és potser avui l'eina digital més fresca i més dinàmica que hi ha en el món de les xarxes socials. Però mirem d'anar-lo posant al dia. Perquè el que està clar és que encara dóna molta guerra i permet fer coses amb uns ritmes i un grau de profunditat diferents. Avui, la utilitat que afegim és un codi QR per facilitar l'accès al bloc des de dispositius mòbils, bé smartphones o bé tauletes.

Aquesta imatge dóna un accès directe al bloc, simplement enfocant-la amb la càmera del vostre dispositiu mòbil. Us caldrà tenir alguna aplicació de lectura, però en podeu trobar a desenes, i gratuïtes, si no és que l'aparell ja venia equipat d'origen amb una d'elles.

Òbviament, aquí mateix no fa de gaire ajut. Ja sou al bloc. Però la intenció és anar escampant aquest codi per tot arreu. És en aquest sentit que podeu compartir-lo i entre tots farem la bola grossa. Per la nostra part, l'incorporarem a tota la papereria física i a tot el material digital que poguem fer: no és molt, però allò hi serà.

Bé, la cosa no té més història, però resulta útil.