dimecres, 17 de setembre del 2014

Recordeu, aquest divendres 19 de setembre, homenatge a Migueli


Us recordem que aquest divendres, 19 de setembre de 2014, tindrà lloc l'homenatge al nostre company Miquel Zaragoza Vileta, Migueli (1967-2012). El grup musical que ell va liderar, La Familia Armando Ruido, organitza aquest homenatge, que tindrà lloc a partir de les 22.30 hores al Pub Sancho de Tortosa (Rambla de Catalunya 23). A Facebook hi ha creat un esdeveniment on podeu confirmar la vostra assistència (cliqueu aquí).

Migueli, nascut el 1967, va ser l'heroi de tota una generació d'antics alumnes de la Mercè, però també d'amplis sectors de la joventut tortosina. Era el cantant i l'ànima d'un conjunt que practicava una crítica social sense complexos, fet que influiria molt en el seu exili al Pirineu a partir d'un històric concert a les festes de la Cinta de 1990 (llegiu-ne la història aquí).

Recuperar la memòria del nostre company de la Mercè és també recuperar la d'un moment de la història recent de Tortosa en què uns joves, la major part de la nostra escola, van significar una glopada d'oxígen que va sacsejar una ciutat adormida. Divendres al Sancho ens trobarem per recordar-ho.

A la foto d'aquesta entrada podeu veure Migueli amb la Suny Caballero, una de les grans amigues que va tenir durant els anys que va viure al Pallars Sobirà.