dissabte, 29 de novembre del 2014

Trobada 2014 de les antigues alumnes dels anys 1954, 1955 i 1956


Un de les trobades amb més caliu de la “minitemporada” de sopars que els antics alumnes de la Mercè organitzem a la tardor és el de les alumnes nascudes els anys 1954, 1955 i 1956. Aquest 28 de novembre de 2014, s’han tornat a trobar, en el que és l’encontre amb més trajectòria dels que se celebren: van començar el 1995, quan la major part van complir 40 anys. I des de llavors, sense parar fins ara.

Altres vegades hem comentat que aquesta generació era un model de fidelitat, absolutament encomiable, no tan sols als records d’infantesa i a l’amistat sorgida a l’època escolar, sinó també a una escola que tant ens va donar. No són les úniques, és clar. Però la constància és un grau...

Ja fa uns anys que seguim aquests sopars. És curiós: a pràcticament totes només les veiem una vegada l’any, aquest dia, i durant la breu estona que fem el reportatge fotogràfic. Però ens sentim extraordinàriament ben acollits quan els fem la visita. I no és perquè a la gent li agradi veure’s fotografiada, com ja hem dit altres vegades, sinó perquè, fins i tot amb la diferència d’edat, compartim quelcom molt preuat. Sí, l’esperit de la Mercè, del qual feia molt que no parlàvem...En diferents entrades que vindran en els propers dies penjarem unes quantes fotos. Ho fem així perquè les imatges podran descarregar-se en alta resolució si algú les vol guardar o imprimir en paper. Per qui les vulgui veure avui mateix, sense que importi tant la resolució, podeu visitar l'àlbum que hem penjat a Facebook.