dimecres, 25 de maig del 2011

Exalumnes elegits regidors i regidores

Una comunitat tan àmplia com la de la Mercè dóna molt de sí. També perquè alguns dels seus membres s'impliquin en la política dels pobles i ciutats on viuen. Hem pensat que, ni que sigui a títol d'anècdota, estaria bé repassar quins exalumnes han aconseguit esdevenir regidors i regidores en les eleccions celebrades diumenge passat. Com comentava avui al Facebook una de les esmentades a continuació, la pedrera de la Mercè és bona.

Cal aclarir que no tots els exalumnes electes ho han estat a Tortosa. I evidentment, si algú té notícia d'alguna altra persona, pot fer-ho saber (n'hi ha prou amb deixar un comentari) i l'afegirem a la llista. Aprofitem per anunciar que volem fer un recull de personatges que hagin destacat en algun àmbit professional, cultural, literari, artístic, científic, social o polític, i que hagin estat alumnes de la Mercè. També podeu començar a deixar noms als comentaris.

Aquí van els regidors i regidores sortits de la pedrera de la Mercè:


Miquel Castelló Merino.  Era el cap de llista del PSC a Roquetes i va sortir regidor. No obstant, ha decidit no prendre possessió pels resultats obtinguts. Ho explica ell mateix al seu bloc (cliqueu aquí).


Álvaro Acero Vendrell. Serà regidor de l'Ajuntament de Roquetes pel PSC


Cinta March Pallarés. Serà regidora de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó per CiU