dilluns, 13 d’octubre del 2008

El pastís de la Trobada dels del 64!!!


18 d’octubre a les 12 hores, vermut a La Masada

Sento xafar l’entrada de la Sonia, però tenimmmm pressaaaaaa!!!!!


Després dels 25 i 13 comentaris a les publicacions de Rafel i de Selu, no cal fer-ho més llarg ni romancejar més aquest assumpte.

Us esperem a tots a la terrassa del restaurant La Masada (Vora Parc), en el cas de trobar el restaurant tancat ens veiem a l’Amets (en front de l’auditori Felip Pedrell)

Per a tots aquells que mireu el bloc però no podeu entrar a fer comentaris us deixo el meu mòbil i l’ e-mail: 695 391 749 truqueu millor a partir de les 15 hores, neusjoveedo5467@hotmail.com

La crida ja sabeu que és per a les generacions properes a les del 67 i 68.

ATENCIÓ GENERACIÓ DE LES CARAGOLES

Hola!

Segueixo entrant de tant en tant al bloc (he de comfessar que no tant sovint com ho feia als voltants del 7 de juny) i tot i que veig que esteu una mica "desangelats" he de dir-vos als de les generacions del 64 al 67 i rodalies que em féu ENVEJETA SANA. Sou els que més us heu mogut i més us heu implicat (i no ho dic amb ànim d'ofendre a ningú dels altres...no em malinterpreteu, per favor) i, principalment, els que més heu respòs (y para muestra un botón...que diuen al poble ma mare).

Bé, a banda d'aquest incís, he repescat la meva oblidada contrasenya del bloc per a fer pública una proposta que vam fer a la taula de les generacions del 76 al 78 (una representació escassa, però contundent) i que la Laia ha "reactivat" aquests dies. Hem pensat de fer un dinar (en principi) i volem comptar, a més a més de amb els nostres companys de promoció, amb aquelles promocions properes que s'hi vulguin sumar. No s'ha parlat encara de dates, amb la qual cosa quedem oberts a propostes. Estem intentant el sistema boca-orella a veure si tenim sort.

Procuraré d'anar penjant les novetats al respecte. Des de la setmana passada, i si no m'equivoco, en som uns 6.

Si al final en som 6...pos 6 ben avinguts que dinarem plegats, però queda clar que com més serem millor ens ho passarem.
Escampeu-ho!!!

Una abraçada,

Sonia Pelechano