dijous, 8 de novembre del 2012

El menú i les confirmacions per al sopar del proper 24 de novembre

L'organització del sopar d'antics alumnes convocat per al proper 24 de novembre d'aquest 2012 ens ha fet arribar més informació. Concretament, el menú (imprescindible conèixer-lo perquè cal triar el segon plat), el preu definitiu i la forma de confirmar l'assistència.

El sopar, recordem-ho, serà al Restaurant Matadero de Tortosa (Rambla Felip Pedrell 94), a les 21.30 hores. El menú serà el següent:

Entrants
Picades amb amanida tèbia de bolets i formatge de cabra, calamars a la romana i tímbal tortosí (patates, ceba, baldana i ou ferrat)

Plat a escollir (un de carn o un de peix)

Plats de peix
Tronc de lluç al vapor amb patates i ceba o
Llenguado a la crema de bolets

Plats de carn
Confit d'ànec o
Filet (solomillo) de porc

Postres
Mousse de xocolata o
Flam de nata amb coulís de fruits vermells

Inclou vins, aigües i cafès.

El preu és de 20 euros, tal com havíem avançat de forma aproximativa. Un preu prou ajustat i assequible fins i tot en aquests temps de crisi.

Per confirmar podeu comunicar amb l'Amador Gisbert i amb la Justina Gallardo, mitjançant el seus respectius perfils de Facebook, cliqueu damunt dels seus noms i envieu-los un correu.

També podeu confirmar a l'esdeveniment que s'ha creat a Facebook, i que trobareu clicant aquí. Pregaríem la màxima formalitat en les confirmacions, ja que necessitem reservar les places que realment hagin d'assistir. És a dir, eviteu clicar que hi anireu si no és així. Gràcies.

Molt important
Recordeu que aquest sopar és organitzat per la generació del 1969, amb la participació tradicional d'antics alumnes dels anys més propers, però que és obert a tothom, sigui de la generació que sigui.