divendres, 28 de novembre del 2008

Les redaccions de la Rosa

Demà 29 de novembre a les 20 hores hem quedat amb Rosa Sánchez al bar del costat de l'església de Jesús, davant mateix de la plaça de la Pérgola.

El motiu d'aquesta quedada no és només lliurar les redaccions als seus autors, Rosa també us vol tornar a veure i fer exercici de memòria.

També aprofitarem per fer unes fotos i farem temps per anar a sopar al casal.

Per supost esteu tots convidats a venir, però especialment esperem als autors de les redaccions.

ESMORZAR DELS SILUROS 29 novembre

Demà dissabte, 29 de novembre uns pocs siluros anirem a esmorzar al bar de Mig Camí cap allà les 9:30. Es tracta d'una escusa per a trobar-nos i marcar objectius per al 2009. Els que vulgueu vindre ja ho sabeu i recordeu que cadascú es paga el seu!

Cap de setmana amb molta activitat

Demà dissabte, se celebren dues trobades d'exalumnes de la Mercè. Com que l'espectre generacional se solapa, el que havia de ser una trobada gran, serà una mica més petita. A canvi, n'hi haurà dues. No sé si exactament una cosa compensa l'altra, ni si hi ha res a compensar, és clar.

Els que ens hem vist obligats a triar, perquè teníem compromís a les dues bandes, no tirem coets. Però tampoc podem demanar a grups més o menys nombrosos que s'adaptin als nostres desitjos. Si parlo per mi, en certa forma la coincidència em fa un favor. Visc lluny de Tortosa i, com tothom tinc compromisos diversos en cap de setmana. M'hauria estat molt dificil venir dos caps de setmana seguits o molt seguits.

Per això, al final aniré al sopar del meu any, el 66, i no sé ben dé de quina forma miraré de treure el nas a la trobada del Casal de Jesús. M'havia compromés a anar-hi amb la Cinta March i la Neus Jové, persones que he tingut el plaer de retrobar gràcies a la Plataforma d'Exalumnes i amb les que he compartit unes quantes batalles al voltant del passat 7 de juny i posteriors. Sí, des de la distància, però és que la societat en què vivim ho fa possible.

En tot cas, em sembla que hi haurà més oportunitats de fer trobades. Una de les coses per les quals el 7 de juny va ser tan excepcional és perquè ha tingut diverses criatures: el bloc dels del 64, la seva mateixa trobada, la trobada de la generació dels prefabricats, la idea (una mica aturada) de "reconstruir" el desaparegut mural del Guernica, la recuperació dels materials que guardava la Rosa Sánchez... En definitiva, aquella trobada del juny va ser una posada al dia de sentiments i emocions a l'engrós que, ara, d'una forma més assossegada, van trobant sortida.

No cal dir que estaria molt bé que es pengessin moltes fotos. Bé, moltes tampoc no cal, les que cregueu que valgui la pena penjar i si en teniu ganes. Penseu que hi ha ganes de veure els excompanys i que, els que no poden venir pels motius que sigui, només poden "veure'ls" en foto.