dimecres, 8 d’octubre del 2014

La "Generació 1964 i rodalies" celebrem la VIIª Trobada

Per setè any consecutiu, la Generació 1964 i Rodalies de La Marcè ha celebrat la seva trobada anual.

Va ser el dissabte 27 de setembre de 2014.

Us volem explicar, perquè no recordem si ja ho hem fet alguna altra vegada, perquè ens diem GENERACIÓ 1964 I RODALIES

La majoria de nosaltres som nascuts l’any 1964, però hi ha companys i companyes que van néixer el 1963 i curiosament també el 1965. Però tots vam acabar vuité d’E.G.B. el mateix any. D’aquí… les rodalies.

Aquest any ha estat especial. La majoria de nosaltres hem complert 50 anys. Mig segle: 25 anys de joventut i 25 anys d’experiència.

Per això ho vam voler celebrar “a lo grande”.
Vam ser 38 els que ens vam reunir.
Vam fer una gran festa.
Vam sopar, vam riure, vam xalar, vam xerrar, vam recordar vells temps, vam fer un munt de fotografies, vam cantar, vam obsequiar tothom amb un bonic barret de color roig amb el nostre anagrama típic, vam ballar i vam arribar a la conclusió de que 50 anys són una molt bona edat !!!

Com tots els anys, ens va sorprendre la pluja, però no va ser cap inconvenient.
Al mateix lloc del sopar teníem uns Dj’s super enrotllats i competents, que ràpidament van saber solucionar el tema de l’aigua. I la festa va continuar fins ben entrada la matinada.
Ens van delectar amb un extraordinari “remember” de la música de tos els anys. Des de la nostra adolèscencia fins ara.

Ja abans del sopar vam crear un Grup de whatsap. I ha resultat un èxit. Ens va  servir per anar donant informació de l’esdeveniment. I ara, un cop realitzat el sopar, el Grup continua. I ens parlem cada dia. I tothom aporta petites idees per a que la trobada no sigui només un cop l’any, sinó poder anar fent cosetes durant la resta.
Sempre hi ha qui penja l’acudit de torn, aquell que diu bon dia des de lluny, aquells que es “piquen amb carinyo”, etc. És divertit i enriquidor a la vegada.

Els que ho organitzem tenim feina de veritat, però la fem a gust i amb moltes ganes.
I la nostra millor recompensa és que al sopar vingui el major número de gent possible i que gaudeixin de veritat d’aquesta trobada.

Des d’aquí animem a la resta de generacions a fer aquestes trobades. Per a natros realment són “una passada”.

Salutacions a tots.

GENERACIÓ 1964 I RODALIES

Tortosa,  Octubre de 2014