diumenge, 14 de novembre del 2010

Trobada d'algunes generacions dels 60 (13-11-2010) (2)

Trobada d'algunes generacions dels 60 (13-11-2010)


 Aquest dissabte 13 de novembre s'ha celebrat una petita trobada d'exalumnes de diferents generacions dels anys 60. Ha estat una trobada per a la qual no va fer-se cap convocatòria expressa. Simplement, ha corregut el boca-orella i hi ha anat tot que ha volgut o pogut. Una bona fórmula, creiem, perquè fa que ningú se senti obligat i, sobretot, perquè descarrega molt de feina les persones organitzadores, que, en aquest cas, eren la Leo Rodríguez i la Justina Gallardo.

Ens hem aplegat al restaurant La Gela, de Jesús, un total de setze persones. La participació estava molt concentrada entre exalumnes nascuts entre els anys 1967-1968-1969. Com totes les trobades anteriors, de gran o petit format, ha estat una estona molt agradable en què ens hem posat al dia i, especialment, hem recordat anècdotes i vivències dels nostres anys a la Mercè. Per exemple, vam entendre que quedava en peu la promesa de penjar aquí al bloc unes fotos de les cançons en playback que es va posar de moda interpretar en l'època que els alumnes d'aquells darrers anys 60 cursaven 7è o 8è de la desapareguda EGB. El material gràfic promet de debó.

Tot i que potser és avançar-se una mica, l'associació d'exalumnes va anunciar que el mes de juny de l'any vinent hi haurà alguna activitat cultural per commemorar l'aniversari de la creació de la Mercè. Com sabeu, la data exacta va ser el 7 de juny de 1848. La nostra intenció és celebrar cada any un acte de record, el dissabte més proper al 7 de juny. Es va comentar que l'any vinent serà el 4 de juny. No es tracta d'organitzar ni una gran trobada ni un dinar o un sopar, sinó de preparar una activitat de caire cultural: una xerrada, una sortida..., que en la mesura del possible tingui com a nexe comú la història de la nostra escola. Evidentment, en donarem més detalls a mesura que s'acosti la data.

A banda de la foto de grup que encapçala aquesta entrada, vam fer unes quantes imatges més que, publiquem aquí i en una entrada posterior. Si us les voleu baixar per guardar-les, sàpiguen que estan en bona resolució. Cliqueu a sobre per veure-les grans i baixar-les.