dijous, 29 de desembre del 2011

Els exalumnes donem llibres per a la biblioteca de la Mercè


El col·lectiu d'exalumnes de la Mercè s'ha implicat a fons en la campanya per recollir llibres de lectura per a la biblioteca de la nostra escola (vegeu-ne més informació clicant aquí). No ens limitem a fer-ne difusió (tota la que podem des d'aquesta eina 2.0). Com que el moviment es demostra caminant (ja sabem que no és així, però la frase feta és molt descriptiva), hem fet una adquisició de llibres, per un import superior als 100 euros, que lliurarem a l'escola tan bon punt es reprenguin les classes desprès de les festes.

Hem pensat que seria una bona idea que hi hagués un llibre adequat a cadascun dels nou cursos que s'imparteixen a la Mercè (tres de preescolar i sis de primària). I hem d'agrair a la llibreria La 2 de Viladrich que ens hagi ajudat, amb tota la seva professionalitat, a triar els títols. Confiem haver-la encertat (en una propera entrada us informarem dels llibres adquirits).

La 2 de Viladrich és una de les llibreries tortosines que col·laboren amb la campanya. Hi hem anat ja que l'establiment ha col·laborat sovint amb el col·lectiu d'exalumnes: per exemple, a les seves parets s'hi va poder veure, temps enrera, l'exposició commemorativa "La Mercè. Una història en imatges".

Volem fer públic un doble agraïment a la gent de Viladrich, ja que no tan sols ens han assessorat, sinó que ens han fet el màxim descompte possible i, a més, ens han obsequiat amb un altre llibre que també donarem per a la biblioteca de l'escola.

Aquesta donació no és altra cosa que portar a la pràctica un dels objectius del col·lectiu d'exalumnes: ajudar l'actual Mercè en agraïment al molt que vam rebre d'ella quan en vam ser alumnes.