diumenge, 20 de novembre del 2016

9a trobada de la generació del 1969 i properes (1)


Aquest 19 de novembre de 2016 s'ha celebrat la 9a trobada de la generació dels nascuts i nascudes el 1969, que aplega antics alumnes d'altres generacions properes. Al restaurant La Torreta de Remolins ens vam aplegar una vintena d'antics companys de la Mercè, amb algunes noves incorporacions i alguna baixa de darrera hora. Però com sempre decidits a passar una bona estona, contant batalletes de la nostra escola i posant-nos al dia de tot.

Ja anireu veient a les fotos que continua la tradició que el sector femení de la trobada elegeixi una mena de "míster". Enguany n'han dit delegat. L'"honor" va recaure en Rafel Pedret. Posem honor entre cometes perquè ja veureu a les fotos en què consistia la cosa... En anys anteriors, la "distinció" ha recaigut en Jorge Teruel, Kosemaria Baiges i José Manuel Cardona. Tothom va riure molt, el primer, el propi Rafel.

Després del sopar i de les fotos de rigor, la revetlla va continuar a històrics locals nocturns de la zona. En realitat, l'animació venia d'abans del sopar, ja que van haver-hi un parell de prèvies a bars tortosins no menys històrics. Hi havia ganes de trobada, com podeu comprovar. Inclosa l'audició d'alguna que altra cançó de Camilo Sesto: no tant per nostàlgia com per una broma reiterada, sobretot a whastapp, d'aquesta generació.

Com és costum, en els propers dies anirem publicant el reportatge fotogràfic de l'encontre, que podeu compartir, descarregar, imprimir...