dimarts, 3 de juny del 2008

GENAROOOOOOOOOOOOOOOOOO

Xeic amic Genaro, despres de la festa ens deixaras anar al teu Pub a ballar al son dels POP TOPS, PEKENIKES, i alguna "italianada lenta"? Quanta gent s'apunta?

7 comentaris:

María Jesús Nadal ha dit...

XIMOOOOOOOOOOOO ! Ara que te trobat en vivo i directo.
Quina marxa portes tío ! ets una passada! Ets com un anuci de coca-cola de estos que són xulíssims que diuen un munt de coses.
-Coneixes a gent de totes les generacions,als que van anar al cole i als que no hi van anar, als del barri teu i als dels altres barris, als Mestres i als alumnes, del cole carrer la merce i del carrer montcada, als pares, als fills, als germans, els llocs ón estàn fetes les fotos i fins i tot les dates,reconeixes al meu germà en dos fotos que ni jo el vaig reconeixer,posant el noms i els DOS COGNOMS, senyor, tú si que ets un CRACK.Fas comentaris per totes les pagines del blog que tinc agujetes als dits de tant pujar i baixar el ratolí, perquè m`encanta vere el sentit del humor que tens, i que a tants els fa falta.Bé ja hen tens prou de floretes, i ara ja t`has demanat hora a la pelu ?

ximo ha dit...

Dema dimecres, tinc hora a la pelu, aixi lo dissabte a primera hora sols tindre que rentar i marcar,
(les extensions no tindre prou temps).

María Jesús Nadal ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA, pensa que la foto del "erem i som" ja la tens penjada, a vere si ara n`hauràs de penjar un altra per poder localitzar-te el dia 7, pues ja saps que jo no et conec.
Les extensions deixales anar pues no sé jo COM TE LES ENGANXARÍENNNNNN, PUES A LA FOTO SURTS BASTANT PELADET.

monica ha dit...

Amb una mica de loctite les extensions, Mª Jesus, trobo que se li aguantarien, no?

María Jesús Nadal ha dit...

Mónica, tens raó el loctite ho apega tot, si vols li podem dir a Ximo que tú i jo o sigui la Mónica i la Mª Jesús hens oferim voluntaries a ferli les extensions, segur que quedaría super fashion, jajajajajajajajajaj.
Quina Mónica ets, pues tant de llegir comentaris porto una mica de lio entre Mónica Redó i la Gràcia.

monica ha dit...

soc Monica REDON. Es que la firma del blog me surt Monica a seques.
No ets la primera que es confon.

ximo ha dit...

Bueno, ja ha anat a la pelu per evitar les cues, me he fet la raya ampla, que es lo que me queda millor ara. Ja vereu Ja
jejejejejejeje