divendres, 6 de juny del 2008

Informació molt important per a la Trobada

L'organització de la Trobada ens fa arribar la informació definitiva del funcionament del dinar, que molts heu demanat, fins i tot amb preocupació perquè no s'havia fet pública encara. Com ja s'ha indicat, hi hagut problemes importants per identificar a molts dels inscrits, a causa de les limitacions d'espai que posava Caixa Tarragona en la informació que s'havia d'adjuntar a l'ingrés. Per tant, s'ha hagut de fer un gran esforç per intentar quadrar les coses, que queden així:

–Hi ha un total de 579 inscrits

–Al pavelló hi haurà taules de dos models: taules llargues amb vuit cadires i taules rodones, amb deu cadires.

–A cada taula hi haurà un rètol indicatiu de l'any de naixement. Els nascuts cada any, i els seus acompanyants, podran organitzar-se lliurement dins de les taules que tinguin assignades. Es prega que ningú s'assegui a la taula d'un altre any, per tal d'evitar problemes amb altres assistents.

–Hi ha un grup d'inscrits l'any dels quals no s'ha pogut identificar. Per a ells s'han habilitat unes taules sense cap rètol.

–L'organització és conscient que algú se pot sentir dolgut per no poder seure amb els seus companys, però prega el màxim de comprensió i col·laboració de tothom, ja que totes aquestes decisions s'han pres amb la millor de les voluntats.

–Per facilitar l'accès al pavelló i la localització de les taules, l'organització tindrà dos grups de persones: un a l'entrada del recinte, que comprovaran el nom dels assistents, i un altre dins del pavelló, per ajudar tothom a trobar les taules. Aquestes persones aniran identificades amb una targeta. Es prega que no oblideu que són persones voluntàries que estan col·laborant de forma altruïsta en la Trobada.

5 comentaris:

ximo ha dit...

A pesar dels "problemetes" que podran existir BRAVO-BRAVO-BRAVO per tota la organitzacio. colocar 579 personas te tambe lo seu.

María Jesús Nadal ha dit...

Estic amb Ximo, ja és prou complicat quan tens una cel-lebració, imagineus com de complicat és reunir a quasi 600 persones, que no les coneixes i que no tens l`informació que de primer moment és va demanar.
Desde luego que els membres de la organització, quan estessim tots sentats i menjant, ells es tranquilitzaràn i descansaran, pues aquests dies finals en aquest tema de les taules deuen estar "boixos"
És admirable tot el que han fet i fan.

Pilar ha dit...

A estas horas los organizadores deben estar "histéricos"!!! Tranqui, que veréis lo bien que va a salir.
Felicidades por ese trabajo que estáis haciendo hace meses ya!
Os mereceis que todo salga de cine!!

Anònim ha dit...

Us mereixeu un 10 1. Què dic un 10, un 20, o 30, o 40.....
Ja sabem que és molt difícil i esteu fent molt bé. Jo penso que no podrà haver cap queixa i si la hi ha pos "a palabras necias oidos sordos". Enhorabona per tot el vostre treball.

MªCarmen ha dit...

Estic amb tots, de primer us vaig donar l'enhorabona i les gràcies per la idea que s'està fent realitat i és fantàstica.
Ara desitjo que tot surti bé, ja veureu com sí, FELICITATS per portar-ho a terme i una altra vegada GRÀCIES per què ens aprofitarem tots.