diumenge, 25 de maig del 2008

Nascuts el 56 i ss. a Migcamí



Curs 1967-68. La classe de D. Mariano Lalana d'aquell any, la formavem nascuts als anys 1956, 1957 i algun del 1958. Vam fer una sortida a Migcamí pel dijous llarder, alguns d'aquella anyada sortim a la foto, la resta devien de buscar "estrelletes i pilonets"...

En peu, d'esquerra a dreta: Arrufat, Sainz, Martorell, Castelló, Sanabra,Obiol, Roldán, Asín, Amaré i Santiago.
Ajupits d'esquerra a dreta: Valldeperez, Azara, Forné, Langa, Garcia, Martinez, Redó JJ., Mora, Adam, Fermín, Redó C., Sorolla i Segarra.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Manel, es la primera foto de les que han sortit fins ara en la que aparec, i malgrat que em costa reconexer a alguns del que hi estan, he recuperat la imatge de Jose Maria Roldan, al qual fa més de trenta cinc any que no he vist.
T'en recordes quan tornavem a casa amb tu, Obiol, Roldan i jo mateix, rient-nos del tebeos que algú de natros havia llegit i que després ens contavem. Com suposo que deus imaginar soc Miquel Castelló.

Unknown ha dit...

Hola Miquel, he re-editat la entrada i he posat els cognoms dels que apareixen a la foto, espero no haver-me equivocat gaire.

Pilar ha dit...

Hola! Os tengo que decir que este fin de semana, me pasaron una "quiniela" con los posibles nombres de los alumnos que aparecen en esta foto.
Yo no me atreví a publicarla (no estaban todos, me dieron 8 nombres) ya que pensé que igual al no poner todos los nombres, solo algunos, pues eso, que alguien se enfadara. Pues bien, ahora al ver que habéis puesto los nombres he visto que la "quiniela" ha sido acertada de pleno!! Parece mentira, pero Don Mariano teine una memoria de "elefante". Él me la dio y realmente recordaba 8 nombres que he comprobado son correctos.
Que sepáis que está disfrutando viendo tdo este material, con alumnos de hace muchos años ya, y sobretodo los comentarios que se hacen sobre su persona. Realmente la satisfacción de un profesor, es esta, es decir, que después de tantos años, todavía lo recuerden y de esta manera.
Él ha colaborado mucho aportando fotografias, bastante, sobretodo las más "antiguas", claro está.
A ver qué dia se anima a escribir y a poner el "antes" y el "después".
Por supuesto, estará el dia 7 con todos nosotros!!
Un saludo!

Anònim ha dit...

Pilar, recordo amb molt de carinyo a tots els mestres que vaig tindre a la Mercé, però especialment a Don Jose Maria Coronas, Don Jose Duart(epd). Don Santos (que mitjançant el bloc he conegut que ens havia deixat) i sobretot Don Mariano, el vaig tenir un munt d'anys, perque quan vaig anar a fer el batxillerat a l'Institut, vaig seguir anant al repàs amb Don Mariano i Don Jose Duart.
El cert era que eren durs, però bons mestres, que han deixat petjada en tots aquells que varen passar per les seues aules.
Amb don Mariano i espero que tambè amb companys i companyes de promoció ens retrobarem el proper dia 7.

ximo ha dit...

Pili anima a tu padre, por fa
que nos cuelge por aqui alguna foto de la epoca, de nuestros grandes partidazos

Pilar ha dit...

Mi padre se está volviendo loco buscando fotos.. No encuentra casi nada de la mercè, pero sigue buscando. La verdad es que tiene miles, pero tantos colegios y tantos equipos. Seguiremos buscando a ver si encontramos alguna cosa.

Mª Jose López ha dit...

Jose m. mi marido es del 56 y fue a la clase de D. Mariano, es Arrufat de apellido, le gustaria saber si es el ke mencionais en la foto, sabes el nombre? El recuerda haber estudiado contigo con Segarra, Benito, Blasco, Portales, Roa, Sanabra y mas...

Unknown ha dit...

Hola la lopez, els que assenyales són noms mítics a La Mercè dels anys seixanta. En quan al cognom Arrufat, vaig compartir aula amb dos Arrufat, però no recordo els noms.

Aixó si l'Arrufat de la foto sempre jugava de porter, sols puc dir-te que vivia a l'Escorxador, el seu pare era l'encarregat del Parc de Bombers.

L'altre Arrufat, si no vaig errat era de Sant Llatzer i el seu pare era paleta de l'Ajuntament.

ximo ha dit...

los germans Arrufat m'hen recordo Rafel lo mes gran, Ramón, José Luis i Pere i efectivament el seu pare era l'encarregat del Bombers "amateurs" en aquella epoca i ademes era el xofer del Alcalde.
Los altres Arrufat eren crec dos nois i una noia (un impressor,l'altre frigorista i la noia treballava al de Jamsol) si recordem persones amb este blog

Mª Jose López ha dit...

Gracias Ximo, nos has quitado la duda. Ya me estrañaba a mi ke el de la pelota fuera mi marido por el deporte no era lo suyo.Entonces el no sale en la foto. De los otros Arrufat que nombras el es el frigorista, el segundo de los hermanos.