diumenge, 25 de maig del 2008

LAS PEQUEÑAS CANTORAS

Mi cuñada Cinta Curto , que está muy cambiada, siempre para mejor, me ha dejado esta foto. Ella es de la generación del 54. Con ella estan de izquierda a derecha:
Mª José Galiana, Cinta Ferrando, Angelita Garcia y Encarna Sanchez. La piedra y, Cinta Curto ( que fea) , Antonia Querol y Pepita Ferré.

5 comentaris:

Lluizao ha dit...

La de coses que un descobreix! Ma padrina (Pepi Ferrer) "pequeña cantora"!! Jajajaja! Això sí! Surt guapíssima!!

Anònim ha dit...

soc Pepita Ferrer ( com diu la dita ) qui t'ha vist i qui et veu. Bons records, i bona època de la vida. Si pugues hi tornaria.

Animeus a fer cometaris. val la pena.

Setes ha dit...

ostres!!! surt ma mare!!! quina gràcia, em sembla que per casa corre una foto pareguda a aquesta... Ai!! Angelita, Angelita!! ara l'aviso per a què és vegi!!! jejejejeje

A vore si mon tio troba una de molt xula que surten los dos al cole i estàn guapíssims i la penja jeejjejeje

Anònim ha dit...

HOLA SETES: ENCARA QUE NO SURTS TOTA T'HE HE CONEGUT IGUAL ETS LA FILLA DE ANGELITA (COM LI DIEM NATROS). DISLI A T'AMARE QUE EL DIA 7 L'ASPERO AL PAVELLO I FAREM CHARRADES, A VORE SI S'ANIMEN LES DEMES, Mª JOSE QUE FA MOLTS ANYS QUE NO ET VEIG, LA FERRANDO, TAMBE, I DE LA ENCARNA HE PERDUT EL RASTRE FA MOLTS D'ANYS, LA QUEROL SI QUE ENS VEIEM, I DE LA MARISIN NO EM PARLESEM JA QUE DEL 99 ESTEM TOTS ELS DIES JUNTAS ( SOC LA SEVA ADMINISTRATIVA). ESCRIBIU AL BLOC NO SOLS LES QUE ESTEM A LA FOTO SINO TOTES LES NASCUDES EL 54-55-56. QUE SON LES QUE MENOS PARTICIPEM.
ANIM!!!!!! A PER SERT SOC PEPI FERRER

Anònim ha dit...

hola Pepi, soc Angelita, no podré vindre al sopar ja que el dissabte estaré tot el dia per Vinaròs que m'examino de Valencià, qui m'ho hauria de dir a la meua edad... ja mos vorem per aquí que ja se on trobar-te jejejejeje