dimarts, 27 de maig del 2008

Una incidència tècnica resolta

Durant el dia d'ahir es va produir una incidència tècnica amb el comptador de visites del bloc. Senzillament, es va col·lapsar de tal forma (gràcies per l'afluència massiva) que va deixar de comptar. Generalment, quan afluixa la saturació la xifra s'actualitza. Però en aquesta ocasió no ha estat el cas. Avui ha tornat a començar a comptar, però ho ha fet en el punt (imprecís d'altra banda) en què ahir es va quedar clavat.

Com que també disposem d'un servei d'estadístiques, hem localitzat amb tota facilitat la xifra real de visites acumulades a hores d'ara i hem pogut restablir la situació. Lògicament, si algú està seguint el bloc en aquests moments haurà constatat que d'un moment per l'altre s'ha produït un salt de prop de 7.000 visites. No hi ha trampa. Simplement hem resolt la incidència, ajustant la xifra a la realitat.

Aprofito per demanar a tothom que no cal fregar-nos els ulls si veiem que estem sobre les 50.000 visites. És veritat, companys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

soc monica gracia abello em dirigeixo a tu perque veig que ets el que mes estas en el tema del blog no puc accedir t´envio el meu correu mopavero@hotmail.com perque m´expliques si pots com puc accedir gràcies.