dimarts, 27 de maig del 2008

Promoció del 72







Hola a tots sóc la Mònica Gràcia Abelló de l´any 72, us envio una foto amb 6 anys i l´altra amb 35. Una abraçada.












6 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si animes a la mana a fer el que has fet tu. Que pengi una foto d'abans i una d'ara. Que molts ja ens hem "mullat". Ànim !!

x ha dit...

Demà la veure i li dire fare tot el posible una abraçada.

galàxia - imma monserrat ha dit...

Hola Mònica, jo et recordo molt petita, jugavem amb tu al pati perquè erets la germana de Ma. Carmen.Recordo pujar-te al braç, erets un bitxet.
Quan he vist les teves fotos he vist com va canviar l'escola amb poc temps. Nosaltres encara erem de dictadura, i tot era més "amb blanc i negre" per sort tu ja vas tenir una escola amb "color".
Una abraçada!

Anònim ha dit...

m´alegro molt de que entre tots estem fen una trobada increible avui he parlat en mª carmen i diu que te molta ilusió en venir a la trobada jo tambe tinc ilusió penso que es un fet unic xalaremmmmm.

Anònim ha dit...

inma quan vaig vore la teva foto al blog li vaig dir al meu marit aquesta noia era molt amiga de carmen la meva germana i et recordo breu pero segur que no m´equivocaba ho veus era petita i recordaba la teva cara una abraçada.

carme g ha dit...

Cinta, Cinta, Cinta,....que tu ja em coneixes, no em descubreixis. El dia 7 serà una sorpresa per a tots els que no hem ficat la foto.
De totes maneres m'ho pensare.