dimarts, 27 de maig del 2008

Aqui crec que feiem 2º o 3º en Don Roberto


No estic del tot segur pero crec que feiem 2, perque la Pepi que treballa amb mi va estar molt poc temps a la "Merced" .

10 comentaris:

Rafel ha dit...

Algú pot dirme alguna cosa del "mingui", es el malnom que li vam possar al cole, es dels pocs que si el veigues ara no el coneixeria.

ximo ha dit...

SELU, Don Robertooooooooooooo

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Hola Rafel, Hola Ximo... Don Roberto Blasi si senyors un autentic personatge digne d'un llibre de misteri. Rafel aquesta foto és de quan estavem fent 2on... i quins records et podria dir el nom de tots els que estem a la foto, incloent al bon amic Eloy Barea Alvarez (quin bon tipo). Sobre el "MINGUI" Domingo Torres Lendines l'he anat veient per Tortosa i sempre ens hem saludat. Va una mica perdut, però així és la vida.
Per cert, saps si Xavi Galindo vindrà? Jo et puc confirmar que Rafa Madueño si que vindrà i que intentaré convencer a Adrià Redón.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

A veure si no m'equivoco:
J. Lluís Solé "Selu", Juan Zafra, Ramoncin Izquierdo, Juan Castillo, Raul Sanjuan, Juan Gómez, Adrian Nogués, Rafa Madueño, Carlos Espuny, Eloy Barea, Rafa Pedret,, J. Antonio Quesada i Joaquin Cid.
Gemma Monllaó, Jorge Teruel, Domingo Torres "Mingui", Angels Casanova, Ricardo Royo, Cinta Ferrando, Ricardo Cid "Richi", Gallardo, Susana Ferreres ( una de les CRACKS), Mª José Tejedor, Pepi Caldera, Irene Castillo i Elena Bellobí. Crec que faltaven la Domenech i Marga Perales.
El "profe" (per dir alguna cosa) D. Roberto Blasi

Rafel ha dit...

Dir estic parat es poc Selu, com co.... pots recordar tots els noms I COGNOMS de quasi tots els que sortim a la foto.
Eloy Barea Alvarez un molt bon amic que molt possiblement no tornarem a veure mes. Van destinar al seu pare que era "Gris" (al 1er col.legi de la Mercé) a un altre lloc i es va esfumar.
Ramoncin Izquierdo, fa anys que no pregunto al seu tiet, crec, per la seva salut.

Anònim ha dit...

Ei, tios que tambè falto jo! Quina mala sort, el dia de la foto del grup jo no hi era, ja que em van operar de les angines. Selu no t'en recordes de mi guarri?
Jo si que m'en recordo de tots i de les pilotades i cops de canya o escombra que ens fotia Don Roberto.
I a la pobra Elena Bellobí que és passava molt en ella.
Tambè hi sire el dia de la festa.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Perdona'm Elena, tens tota la raó, tu i jo vam anar junts a classe fins a 6e o 7e. Ho sento. La memòria hi ha cops que falla.. Deu ser l'edat?

Anònim ha dit...

Algú se’n recorda d’una coreografia que és va fer per fi de curs de 6é, que el protagonista era Gisbert i que teníem de tutor a Don Francisco, Qui eren?.
Ja que jo tant sol recordo a Gisbert perquè era el prota. i que la cançó era dels Bethels.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

ELENA!!! la canço era "get back" dels Beatles, es clar que m'en recordo. Un dels que la feia era jo, de fet, vam triat Get back i la vam traduïr a "GISBERT" i recordo que en algún moment de l'actuació li tiravem aigua en un sifó... que fort!!. Penso que també hi era Javi Monforte però no estic segur.

Rafel ha dit...

Algú recorda quina canço era l'anterior a "get bak"? com no teniem CD ho teniem que rebobinar
i sempre ens passavem de frenada
i sortia la "pesada". El meu angles es penós i no tinc ni idea com sescriu.