dilluns, 26 de maig del 2008

Excursió Final de Curs per la Costa Brava



Els alumnes de la Generació del 67 vam haver d'anar d'excursió de final de curs per la Costa Brava fins arribar l'últim dia a Andorra i és que els professors ens van dir que estaven tips d'anar a MAllorca. Aquestes són fotos de la tornada.

3 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Aquest supermercat Mamut que surt a la foto, situat a Sant Julià de Lòria, pujant a l'esquerra de la carretera, ja no existeix. Vaig amb alguna freqüència a Andorra, i ja farà cosa d'un any o dos que el van tancar. Em sembla que hi feien reformes, però no les he vist acabades.

Llàstima, perquè dins del que és Andorra, la relació preu-qualitat que oferia aquest establiment era bastant interessant.

MAURI ha dit...

Ei jo també sóc del 65 i vaig estar al viatge d'Andorra en los del 65,66 i 67 vos enrecordeu ? Avui l'ultim dia ens amb apuntat Moto i jo fins el dissabte...

Unknown ha dit...

Hola, sóc Lluís Suárez. No vaig anar a La Mercé, però conec a Mauri. La meva dona sí que va anar a la Merce, és la Marga Pla de la Tintoreria Super-Sec. Si puc també vindré al dinar, ja ens saludarem. Vaja moguda que heu montat....