dimarts, 20 de maig del 2008

CRAKS de la organitzacio, ja començo a estar "nervios", podrieu dir quanta gent aproximadament esta apuntada al dinar ( al mateix preu, de la quinta del 59/60)

gracies per la feina que esteu fent.

4 comentaris:

neus ha dit...

Ximo la setmana vinent farem el recull de totes les inscripcions per tal de poder planificar les taules del dinar i saber quants n'hi ha de cada promoció, i quins mestres assistiran. També sabem que hi ha gent apuntada d'anteriors AMPES. Tant prompte com tingui aquesta informació et faré un resum, ja tinc el teu telèfon mòbil, no ets l'únic que està interessat en la gent que podrà veure. Sincerament em sento "Isabel Gemio"

ximo ha dit...

NIEVETES, GRACIES PER TOT, AVUI M'HA DIT UNA TIA MEVA QUE LA SEVA GERMANA VE ESPRESAMENT A LA FESTA DEL DIA 7 DESDE..... SUISSA

HEU MOVILITZAT A MOLTA GENT.

neus ha dit...

Ximo, veig que també estàs enganxat al blog, jo no paro de entrar i sortir. Per cert, vaig ensenyar a la meva mare la foto de la teva i també se li van despertar molts recorts del veïnat de Santa Clara.
Crec que l'organització hem d'aprofitar el blog per penjar la informació dels inscrits, ho consultaré amb la resta de companys, el temps se'ns tira al damunt...

carme g ha dit...

Hola Neus, t'has animat a montar coses i crec que ha estat una idea genial tant per la teva part com per les altres persones de la organització. Us felicito a tots i ens veiem el dia del dinar.
Carme Gracia