dimarts, 20 de maig del 2008

Atenció NENES del 64/65, especialment PILI LALANA, DULCE FERNANDEZ, I MONICA REDON, la meva germana ROSA M. SOLE, m'ha dit que us comunique que JA S'HA INSCRIT per al dinar del dia 7, te moltes ganes d'estar totes juntes ( mare de deu de la cinta.....) i jo com a germa gran us o comunico.


(te problemes informatics).

15 comentaris:

Pilar ha dit...

ja jaj ajaj a jajajjajaj aj
ja jaj ajajaj ja
Gracias!! Muy bien, qué bien!! olé olé
A ver si le solucionas los problemas informáticos, aunqeu no es la única. Mónica Redón está igual! Dice que ella me dará lso recados y yo los publicaré.

galàxia - imma monserrat ha dit...

Molt bé Ximo, ara falta Selu, que per cert està fantàstic a la foto del 68!
Feu moltes fotos i després poseu-les al blog si us plau,que vull veure "com tots estem igualets"

ximo ha dit...

SI SOBRE TOT EL SELU I JO QUE NO TENIM UN PEL DE TONTO JA I QUINA PELAMBRERA "AFRO" PORTAVA L´NOI

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Hola a tots. Imma, Dulce, Monica Pili... i per damunt de tots.. Ximo i Mari ELS MEUS GERMANS, el dia 7 Jo també hi seré!!!.
Sé que tots els que voldriem no
hi seràn, però els que anirem ( siguem de la "quinta" que siguem) segur que ens ho passarem molt bé.
A mi particularment m'agradria saber alguna cosa del meu GRAN AMIC i company de tots els de la LLeva del 67 al 69 MIGUELI, que segurament tots recordarem
També crec que es mereixen una besada ben forta ( el dia 7 penso donar-la) les nostres companyes Susanna, Cinta March, Noëll, Nievetes... i tots aquells que amb el vostre esforç heu aconseguit aquesta fita. MOLTES GRÀCIES i fins el dia 7

Anònim ha dit...

Això és fant`stic xiquetes.Avui és el primer dia k he ntrat al blog i m'he quedat bocabadada.si algu tingues alguna altra foto on sortís jo l'hi estaria molt agraïda.Jo no en tinc cap de l'època de la Mercè.Gràciesssss.Besitos a tots i totes

Anònim ha dit...

la d'abans soc jo .Montse Redo

Pilar ha dit...

Hola Montse! Soy PIli Lalana. No sé si has visto que en una entrada qeu puse de una excursión a Peñíscola sales tu muy chiquitita, bueno, salimos tu, mi hermana y yo.. Pues bien, tengo otra, en la que salimos mi hermana y yo y tu con tus hermanos y tu madre. No me he atrevido a ponerla porqeu tu no ibas por aqui, por si no te gustaba, pero si me das permiso la pongo. Estás muy bonica, de verdad!

neus ha dit...

contesto a Selu:tinc entès que Migueli està a Sort, m’ho va comentar Albert Mola, suposo que parles de Miguel Zaragoza, que sempre jugada de porter no? l’Albert Mola va fer un intent de localitzar-lo però no sé si vindrà ni se està assabentat de que existeix aquest blog.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Missatge per a Nievetes...
Moltes gràcies per la valuosa informació. Alguna cosa sabia d'ell, però fa tants anys que no el veig..
Bé que hi farem. Per cert en el Blog he llegit alguna cosa sobre el "nostre barri" i sempre he pensat el mateix que el "nostre barri" no era un barri, era una "GRAN FAMILIA" i que va començar a morir el dia que ens van fer fora del carrer Moncada i tancar el "NOSTRE" col.legi.
Vinga deixe'm-nos de tristos i que aixó que ara comença no acabi mai. Una abraçada a tots.
Per cert.. Adrià Redon també vindrà?

Pilar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pilar ha dit...

Mensaje para José Luis Solé de parte de Mónica Redón: He entrado en el blog y he visto que Jose Luis Sole pregunta por mi hermano Adria.

Dile que aun se lo esta pensando, aunque como a todos nos encantaria ir. (bueno las chicas Redon seguro que vamos).

Besossssssssssssss.

Monica

Anònim ha dit...

Hola,Pili.Te doy per miso para colgar lo k quieras porque yo tengo poquísimas fotos.Nosé xk escribo en castellano,ala.Me muero por estar todas juntas otra vez ............Qué peligrooo!!!!!

Pilar ha dit...

ja jaj ajaj qué chulo!!!!!!!!! no me imagino a todas juntas, pero la verdad es que tengo ganas.
Ojalá nos lo pasemos muy bien y estemos como siempre hemos sido todas juntas!! Pues voy a poner la foto.

María Jesús Nadal ha dit...

José Luis, sóc la Nadal, i Rafel Pedret hem va comentar ja fa dies que Migueli Zaragoza si que bé. Com diu Neus viu fora de Tortosa, peró Rafel que tot ho sap diu que vindrà.